Το Grand Theft Auto The Trilogy Definitive Edition ίσως κοστίζει 70 ευρώ.

Published on 11 October 2021 at 15:36

Μετά από φήμες, διαρροές και διάφορες εικασίες, το Grand Theft Auto The Trilogy - The Definitive Edition επιβεβαιώθηκε. Η συλλογή της Rockstar περιέχει τις remastered εκδόσεις των αγαπημένων GTA 3, Vice City και San Andreas, ρετουσαρισμένες για τη νέα γενιά κόνσολών.

Πέρα από την επιβεβαίωση, οι προγραμματιστές δεν έχουν δώσει μέχρι σήμερα περισσότερες λεπτομέρειες του τίτλου, όπως ποιες συγκεκριμένες πτυχές έχουν αναδιαμορφωθεί, ποιες είναι οι βελτιώσεις που έχουν εισαχθεί, πότε θα έρθει στα χέρια μας και συγκεκριμένα και ποια θα είναι η τιμή του.
Το τελευταίο σημείο μπορεί να έχει ήδη επιλυθεί χάρη στον ιστότοπο base.com ο οποίος δείχνει το παιχνίδι στα 60 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις του: Xbox Series X / S, Xbox One, Nintendo Switch, PS4 και PS5, τιμή στην οποία πολλοί παίκτες φαίνονται ήδη υπερβολική αν κρίνουμε από τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα

Η επίσημη ανακοίνωση της τιμής δεν θα αργήσει πολύ αν λάβουμε υπόψη ότι το παιχνίδι ανακοινώνεται για το 2021, με τον Νοέμβριο να είναι ο πιο πιθανός μήνας επειδή είναι η επέτειος του έπους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.