Η φυσική κυκλοφορία του Grand Theft Auto: The Trilogy μπορεί να έρθει τον Δεκέμβριο

Published on 13 October 2021 at 19:44

Η ειδησεογραφική πύλη PPE της Πολωνίας σε μια νέα ανάρτηση ισχυρίστηκε ότι το πρόσφατα ανακοινωθέν και από καιρό φημολογούμενο Grand Theft Auto: The Trilogy-Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου φέτος. Σύμφωνα με την έκθεση μετάφρασης και VGC, οι πληροφορίες προέρχονται από λιανοπωλητές εξοικειωμένους με το θέμα.

Η ψηφιακή έκδοση grand theft auto: The Trilogy-Definitive Edition θα μπορούσε να συμβεί τον Νοέμβριο, όπως είχε αναφερθεί προηγουμένως από τον γνωστό Tom Henderson.

Μόνο οι εκδόσεις για Xbox One, PS4 και Switch λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ οι εκδόσεις της τρέχουσας γενιάς θα καθυστερήσουν μέχρι το επόμενο έτος. Η έκθεση δεν αναφέρει τίποτα για την πλατφόρμα PC. Πρόσφατα, υπήρξε επίσης εικασία ότι το παιχνίδι μπορεί να κοστίζει 70€ για πλατφόρμες τρέχουσας γενιάς, σύμφωνα με διαρροές κάποιων καταστημάτων.

Εάν η συλλογή αποδειχθεί απλώς μια βελτιωμένη έκδοση παιχνιδιών που είναι ήδη δεκαετιών, η τιμή μπορεί να μην ταιριάζει πολύ στους ανθρώπους. Επιπλέον, η Rockstar έχει αφαιρέσει τα παιχνίδια από όλα τα καταστήματα υπολογιστών, κάτι που φαίνεται να προσθέτει λάδι στη φωτιά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.