Η ημερομηνία ανακοίνωσης του GTA 6 θα μπορούσε να είναι κοντά σύμφωνα με νέα διαρροή

Published on 15 October 2021 at 08:37

Η Rockstar Games συνεχίζει να κρατά μυστική την ανάπτυξη του νέου Grand Theft Auto, αν και προς έκπληξη πολλών ανακοινώθηκε η GTA Trilogy Remastered όπως είχαμε αναφέρει.. Στην περίπτωση του GTA 6, η μεγάλη χιονοστιβάδα φημών και διαρροών συνεχίζεται αμείωτη, αν και ευτυχώς, μεταξύ τόσο πολλών «ανεπίσημων πληροφοριών», μπορέσαμε να συναντήσουμε διάφορα στοιχεία που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6, μεταξύ άλλων. Αναμφίβολα, η αποκάλυψη αυτής της αναμενόμενης έκτης δόσης θα μπορούσε να είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού τώρα μια νέα διαρροή θα ανέφερε πότε θα πραγματοποιηθεί η υποτιθέμενη ημερομηνία ανακοίνωσης του GTA 6.

Σύμφωνα με μια υποτιθέμενη διαρροή που παρείχε ο ίδιος χρήστης ο οποίος μέσω του Reddit θα είχε διαρρεύσει τις ημερομηνίες του τρέιλερ και την κυκλοφορία του GTA Trilogy Remastered αναφέρει τώρα ότι μια ανακοίνωση για το GTA 6 θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου 2021, όπου η Rockstar Games θα δείξει μόνο το λογότυπο του νέου GTA στην εταιρεία ενός δελτίου Τύπου με πληροφορίες. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να ανακοινώσετε το GTA 6, αλλά αν καταλήξει να είναι έτσι, όλοι θα χαρούν να μάθουν επίσημα ότι η έκτη δόση είναι πραγματική.

Σας υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ένα ηθοποιός αποκάλυψε ότι το πρώτο τρέιλερ του GTA 6 ίσως είναι κοντά στην ανακοίνωση, το οποίο θα μπορούσε να αναφέρεται και σε αυτό με αυτήν την μικρή ανακοίνωση. Τίποτα από αυτά δεν είναι επίσημο μέχρι να το επιβεβαιώσει η Rockstar Games, αλλά χωρίς αμφιβολία, όλα φαίνεται να έρχεται σιγά σιγά αποκάλυψη του Grand Theft Auto 6.`1


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.