Το νέο Dragon Age θα είναι ένας πολύ φιλόδοξος τίτλος.

Published on 15 October 2021 at 15:20

Είναι λίγο περίεργο να ακούμε νέα για το Dragon Age γιατί, αν και η αποκάλυψή του έχει ήδη αρκετό χρόνο, η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγα είναι γνωστά για τον τίτλο. Είναι σαφώς ανεπτυγμένο από τη BioWare αποκλειστικά για τη νέα γενιά και αυτό το βλέπουμε από νέα στοιχεία φαίνεται να επιβεβαιώνουν τα δεδομένα.

Οι πληροφορίες συλλέγονται από το προφίλ στο linkedin ενός από τους κύριους σχεδιαστές του Dragon Age. Υπάρχει μια ενότητα στην οποία επιβεβαιώνει ότι ο νέος τίτλος αναπτύσσεται μόνο για το Xbox Series, το PS5 και το Pc.
Στην BioWare είναι απασχολημένοι με την ανάπτυξη δύο παραγωγών υψηλού επιπέδου, ένα νέο Dragon Age και ένα νέο Mass Effect, παιχνίδια που θα χρειαστούν ακόμα χρόνο για να φτάσουν και είναι λογικό να σκεφτούμε ότι, λόγω των φιλόδοξων έργων η καλύτερη επιλογή είναι να αναπτυχθούν αποκλειστικά για τα πιο ισχυρά μηχανήματα στην αγορά. Η EA εξακολουθεί να εργάζεται σε έργα μεταξύ των γενεών, όπως το νέο  Battlefield αλλά ακόμη και αυτό έχει περιορισμούς στην προηγούμενη γενιά κόνσολών (απόλυτα λογικό).

Τα παιχνίδια που έρχονται αυτήν τη στιγμή στο Xbox One και το PS4 περιορίζονται ήδη από τη δύναμη αυτών των κόνσολών ή λόγω ταχύτητάς του HDD. Το Dragon Age είναι ακόμα χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι θα φτάσει αποκλειστικά στο Xbox Series X|S, το PS5 και Pc. μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.