Η Splash Damage εργάζεται σε νέο έργο επιστημονικής φαντασίας

Published on 17 October 2021 at 20:40

Το βρετανικό στούντιο πίσω από την Gears Tactics, που αγοράστηκε πέρυσι από την Tencent, επέστρεψε στο προσκήνιο σήμερα. Μέσω μιας ανάρτησης στην επίσημη ιστοσελίδα τους μαθαίνουμε ότι το στούντιο εργάζεται σε μια ολοκαίνουργια IP.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ένα από τα τρέχοντα έργα μας είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, που διαδραματίζεται σε ένα πρωτότυπο σύμπαν επιστημονικής φαντασίας.

Μετά από αρκετές συνεργασίες σε γνωστές άδειες όπως το Wolfenstein ή το Halo είναι μια επιστροφή σε ένα έργο δικό της. Γιορτάζοντας την εικοσαετή επέτειό της στον κλάδο η Splash Damage σχεδιάζει αρκετές προσλήψεις για αυτόν τον τίτλο. Έτσι, βρίσκουμε μια λίστα για έναν καλλιτεχνικό διευθυντή, έναν level designer ή έναν διευθυντή ανάπτυξης. Ως εκ τούτου, είναι επιθυμία του στούντιο να ξεκινήσει ένα μεγάλης κλίμακας έργο.

Μπορούμε να υποθέσουμε μόνο προσεγγίζοντας τα σχόλια του Richard Jolly, αφεντικού του στούντιο, κατά τη διάρκεια της απόκτησης:

Πάντα δεσμευόμασταν να δημιουργούμε ομαδικά παιχνίδια που πυροδοτούν φιλίες και δημιουργούν παθιασμένες κοινότητες και προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με συνεργάτες που μοιράζονται αυτήν την αποστολή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.