Η τελευταία ενημέρωση του Halo: MCC διορθώνει μετά από 7 χρόνια τα σφάλματα στα γραφικά του Halo 2

Published on 16 October 2021 at 07:42

Αυτή είναι μια κάπως περίεργη ιστορία η αλήθεια γιατί το Halo 2 είναι ένα από τα καλύτερα shooting παιχνίδια  σε ολόκληρη την ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών που δεν υπάρχει αμφιβολία, μια συνέχεια που ξεπερνά τα πάντα στην αρχική παράδοση και που πραγματικά έβαλε το Halo σε πολύ υψηλά πρότυπα.

Το Halo 2 ήρθε στον υπολογιστή σε ένα port που δεν αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς του franchise, αποδεικνύεται ότι η εν λόγω έκδοση είχε αρκετά προφανή λάθη στον τομέα των γραφικών όπως η έλλειψη υφών, σκιών, λανθασμένου φωτισμού και άλλων. Λεπτομέρειες που δυστυχώς έφτασαν στη συλλογή του Masterchief και μετά από επτά χρόνια, 343 έχει τελικά ρυθμιστεί. 
Μπορεί να νομίζετε ότι είναι μια ενημέρωση χωρίς μεγάλη σημασία, επειδή στο τέλος έχουμε την remastered έκδοση, αλλά είναι ότι πολλοί είναι οι οπαδοί που παίζουν Halo με τον πιο κλασικό τρόπο και σίγουρα θα είναι καλό για αυτούς να γνωρίζουν ότι μετά από τόσα πολλά και με την άφιξη της όγδοης σεζόν, τα λάθη γραφικών των οποίων για πολλούς είναι το καλύτερο Halo όλων των εποχών.

Με αυτό μένει μόνο να επιβεβαιώσουμε ότι το Halo: The Master Chief Collection είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε ολόκληρο το έπος από την αρχή και είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για την επικείμενη κυκλοφορία του Halo Infinite τον Δεκέμβριο. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.