Το State of Decay 3 είναι ακόμα σε "καλό δρόμο για να βρει το τελικό του όραμα"

Published on 15 October 2021 at 22:39

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που οι άνθρωποι στα Undead Labs ανακοίνωσαν επίσημα την ύπαρξη του State of Decay 3 αλλά από τότε έρχονται κάποια νέα ειδήσεις σχετικά με την τρίτη δόση του franchise. Και ενώ το στούντιο εργάζεται στο παιχνίδι τον τελευταίο χρόνο υπέστησαν μια σοβαρή οπισθοδρόμηση όταν ο Jeff Strain, ο ιδρυτής του στούντιο, αποφάσισε να φύγει.

Ακριβώς εξαιτίας του ίδιου του Jeff Strain μπορούμε τώρα να έχουμε κάποια νέα για το State of Decay 3. Σε συνέντευξή του στο IGN, ο Strain δήλωσε ότι "το State of Decay εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιτύχει το απόλυτο όραμά του" και επαίνεσε τους προγραμματιστές που εργάζονται στο παιχνίδι. Επαινεί επίσης τη Microsoft για τον τρόπο με τον οποίο έχει διευθύνει τα δικά της στούντιο, συμπεριλαμβανομένων του Undead Labs τα τελευταία χρόνια.
Η έκδοση στην οποία αναφέρεται ο Strain έχει να κάνει με αυτό που μίλησε το 2011 σε έναν γύρο ερωτήσεων και απαντήσεων, όπου διαβεβαιώνει ότι το παιχνίδι θα είναι "ένα πλήρες παγκόσμιο παιχνίδι online που θα επιτρέψει σε χιλιάδες παίκτες να τρέξουν ταυτόχρονα σε έναν πολύ μεγαλύτερο κόσμο που φιλοξενείται σε έναν server".

Εκείνη την εποχή το Undead Labs έχουν μεγάλες φιλοδοξίες σχετικά με το  State of Decay προσπαθώντας να μετατρέψουν τον τίτλο σε MMO. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δούμε αν ακριβώς αυτό είναι το όραμα στο οποίο αναφέρεται ο Strain ή αν οι άνθρωποι που βρίσκονται επί του παρόντος αποφασίσουν να πάρουν διαφορετική πορεία με το State of Decay 3.

Ο τίτλος θα έρθει στο μέλλον στο Xbox Series X|S και στον υπολογιστή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.