Αποκαλύφθηκαν νέες εικόνες του The Invincible, του νέου τίτλου από τους δημιουργούς του The Witcher.

Published on 16 October 2021 at 11:48

Τον περσινό Αύγουστο οι άνθρωποι της Starward Industries  η οποία σχηματίστηκε από βετεράνους που συμμετείχαν στη δημιουργία του πρώτου παιχνιδιού The Witcher, Cyberpunk 2077, Dead Island ή Dying Light ανακοίνωσαν τον πρώτο τους τίτλο το οποίο θα ονομάζεται The Invincible.

Με την ευκαιρία αυτή, το στούντιο έδωσε μόνο πληροφορίες για το παιχνίδι, το οποίο θα είναι έργο του Stanislaw Lem ενός από τους σημαντικότερους Πολωνούς συγγραφείς σήμερα ,του είδους της επιστημονικής φαντασίας . Τώρα, ένα χρόνο αργότερα, μπορέσαμε να δούμε τις πρώτες εικόνες του The Invincible.
Χάρη στο twitt που δημιούργησε ο χρήστης @IdleSloth84, μπορέσαμε να ρίξουμε μια ματιά στις πρώτες εικόνες του The Invincible, στις οποίες μπορούμε να δούμε ότι ξεχωρίζει ειδικά λόγω μιας πραγματικά εντυπωσιακής παλέτας χρωμάτων. Επιπλέον, αυτές οι πρώτες εικόνες μας επιτρέπουν επίσης να παρατηρήσουμε το είδος του τίτλου για πρώτη φορά.

Για όσους έχουν αμφιβολίες, το παιχνίδι θα μας οδηγήσει στον πλανήτη Regis III που είναι εντελώς εγκαταλελειμμένος στην εμφάνιση. Ο πρωταγωνιστής πρέπει να ψάξει για τα μέλη του πληρώματός του, τα οποία έχουν εξαφανιστεί χωρίς καμία εξήγηση, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, υπάρχει πάντα κάτι περισσότερο από ό, τι φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Προς το παρόν, δεν έχουν υπερβεί άλλες λεπτομέρειες του The Invincible, πέρα από αυτό θα είναι ένα FPS και ότι θα φτάσει στο Xbox Series X, το PlayStation 5 και τον υπολογιστή σε κάποια απροσδιόριστη στιγμή το 2022.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.