Νέο cinematic Intro για Xbox Game Stuidos & 343 Industries.

Published on 16 October 2021 at 22:10

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας γενιάς, η Microsoft έχει δεχθεί τα πυρά πολλών χρηστών λόγω της αμέλειας που είχε η εταιρεία με τα εσωτερικά στούντιο της. Ωστόσο εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινήσει  να αντιστρέφετε αυτό το περιβάλλον φτάνοντας σήμερα να έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 20 εσωτερικά στούντιο.

Ωστόσο η Microsoft δεν αποσκοπούσε μόνο στην απόκτηση νέων στούντιο, αλλά και στη δημιουργία μιας δομής που έχει γίνει αντικείμενο έμπνευσης για τον ανταγωνισμό, με την ονοματολογία  Xbox Game Studios να περιλαμβάνει όλα τα εσωτερικά στούντιο της μάρκας Xbox.
Σαν να ήταν ένα κινηματογραφικό στούντιο, η Microsoft φαίνεται να παραμένει επικεντρωμένη στο να δώσει αυτόν τον αέρα μάρκας σε όλα όσα σχετίζονται με το Xbox. Χάρη στον χρήστη @IdleSloth84 μπορέσαμε να δούμε πώς θα είναι το νέο cinematic intro από τα Xbox Game Studios και της 343 Industries για το Halo Infinite.

Αν και είναι μια μικρή λεπτομέρεια σε σύγκριση με τις πτυχές που έχουν πραγματικά σημασία μέσα σε μια εξέλιξη, η συμπερίληψη αυτής της νέας εισαγωγής για τα Xbox Game Studios χρησιμεύει για να δώσει ταυτότητα στα παιχνίδια Xbox, παρόμοιο με αυτό που γίνεται στον κινηματογράφο με της ταινίες Marvel.

Τώρα απλά πρέπει να δούμε αν αυτή η εισαγωγή θα χρησιμοποιηθεί από όλα τα στούντιο που αποτελούν τα xbox Game Studios ή αν θα χρησιμοποιηθεί μόνο στο Halo Infinite.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.