Νέο περιεχόμενο έρχεται σύντομα στο Cyberpunk 2077

Published on 17 October 2021 at 23:12

Παρά το γεγονός ότι έχει υποστεί μια από τις πιο χειρότερες κυκλοφορίες στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών λόγω των πολλαπλών προβλημάτων με τα οποία ο τίτλος ήρθε στην αγορά είναι αναμφισβήτητο ότι το Cyberpunk 2077 είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά όλοι πρέπει να δοκιμάσουν. Και αυτό είναι κάτι που η ίδια η CD Projekt Red έχει καταστήσει σαφές, όπως μπορούμε να δούμε από την λίστα για προσφορά εργασίας.

Όπως μάθαμε μέσα από το Reddit, αυτή τη στιγμή η πολωνική εταιρεία έχει ανοίξει 60 νέες θέσεις εργασίας  για να εργαστεί για το μέλλον του Cyberpunk 2077, γεγονός που δείχνει ότι ο τίτλος του CD Projekt Red έχει ζωή ακόμα.

Όπως μπορούμε να δούμε στην λίστα για τις θέσεις εργασίας πολλές από αυτές σχετίζονται κυρίως με ρόλους που κυμαίνονται από cinematic animation, gameplay έως σχεδιασμό επιπέδων, θέσεις που εκ των προτέρων, φαίνεται να είναι πιο προσανατολισμένες στην ανάπτυξη νέου περιεχομένου παρά να εργαστούν για την επίλυση των σημερινών προβλημάτων του τίτλου.

Στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, η πολωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι είχε περισσότερα από 160 άτομα που εργάζονται για την πρώτη επέκταση του Cyberpunk 2077, και με τις νέες κενές θέσεις εργασίας που προσφέρονται όλα δείχνουν ότι θα δούμε ένα μεγάλο DLC. Κάτι που η εταιρεία μας έχει ήδη προσφέρει στο παρελθόν στους προηγούμενους τίτλους της, όπως το DLC του The Witcher III.

Είναι πολύ πιθανό ότι το επόμενο έτος θα είμαστε σε θέση να απολαύσουμε το αναμενόμενο νέο περιεχόμενο του Cyberpunk 2077, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε μέχρι να το ανακοινώσει επίσημα η εταιρεία. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.