Το Guardians of the Galaxy αλλάζει την προέλευση του ονόματος του πρωταγωνιστή: "Star-Lord"

Published on 17 October 2021 at 16:57

Το Guardians of the Galaxy της Marvel είναι σχεδόν εδώ, και με την κυκλοφορία του  ακριβώς προ τον πυλών η Square-Enix μοιράζετε όλο και περισσότερες πληροφορίες για να διαφημίσει τον τίτλο. Σήμερα, η εταιρεία εξήγησε πώς το Guardians of the Galaxy της Marvel αλλάζει την προέλευση του ονόματος του πρωταγωνιστή, Peter Quill, πιο γνωστού ως Star-Lord.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα κόμικς της Marvel, ο Peter έχει ζήσει διαφορετικές "ρίζες" όσον αφορά τον τίτλο του "Star-Lord". Σε μερικά από αυτά, ο τίτλος συμβολίζει έναν διαγαλαξιακό αστυνομικό, ενώ σε άλλα, δίνεται στον Peter από τον πατέρα του που είναι ένας ευγενής τίτλος. Στην περίπτωση των ταινιών, ο Quil υιοθετεί το όνομα του υπερήρωα από ένα στοργικό ψευδώνυμο με το οποίο τον αποκαλούσε η μητέρα του.
Στην περίπτωση του νέου παιχνιδιού της Square-Enix, ο Quil παίρνει αυτό το όνομα πιο απλά. Star-Lord είναι το όνομα ενός φανταστικού μουσικού συγκροτήματος από τη δεκαετία του '80, το οποίο είναι το αγαπημένο του. Η Eidos Montreal έχει δημιουργήσει ένα βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Zero to Hero" από το φανταστικό συγκρότημα, το οποίο μπορείτε να περιηγηθείτε στο προηγούμενο βίντεο.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, Ps4, Ps5, PC και Nintendo Switch στις 26 Οκτωβρίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.