Η Square Enix εξακολουθεί να βρίσκεται σε «θετικές» συζητήσεις για να φέρει το Final Fantasy 14 στο Xbox

Published on 18 October 2021 at 06:26

Το δημοφιλές MMORPG Final Fantasy XIV δεν έχει ακόμη φτάσει στο Xbox παρά την κυκλοφορία του για συστήματα PC και PlayStation πριν από πολλά χρόνια, αλλά ο διευθυντής του έχει προτείνει ότι οι συνομιλίες είναι "θετικές" με τη Microsoft αυτή τη στιγμή.

Σε συνέντευξή του στο Easy Allies, ο Naoki Yoshida εξήγησε ότι οι συζητήσεις με το Xbox πηγαίνουν σε "θετικό τόνο" και ότι ελπίζει ότι η χρονική στιγμή θα είναι πολύ σύντομα για να έχει κάποιο είδος ενημέρωσης για τους παίκτες.

"Αισθάνομαι άσχημα που λέω το ίδιο πράγμα κάθε φορά, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε σε συζητήσεις με τη Microsoft και αισθάνομαι ότι οι συζητήσεις μας πηγαίνουν σε θετικό τόνο. Δεν θέλω να πω ότι δεν έχουμε έκδοση Xbox, αλλά ελπίζω ότι η χρονική στιγμή θα είναι πολύ σύντομα όταν θα έχω κάποιο είδος ενημέρωσης για τους παίκτες.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που οι άνθρωποι θέλουν να ρωτήσουν για αυτό το θέμα, και υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να μοιραστώ, αλλά φοβάμαι ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω αυτές τις λεπτομέρειες. Οταν έρθει η ώρα... Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει η ώρα, οπότε αν μπορούσες να περιμένετε, αυτό θα ήταν υπέροχο."

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ο Yoshida είχε πει στο VG247 ότι δεν υπήρχαν "εμπόδια για την ανάπτυξη της έκδοσης για το Xbox", αλλά η εστίαση εκείνη την εποχή λέγεται ότι ήταν στην επέκταση endwalker του παιχνιδιού και στην έκδοση PlayStation 5.

Παρ 'όλα αυτά, ακούγεται σαν μια έκδοση Xbox δεν είναι ακόμα στα άμεσα σχέδια οπότε θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.