Η FIFA μιλά ενόψει της αντιπαράθεσης με την ΕΑ.

Published on 18 October 2021 at 20:32

Το διάσημο franchise ποδοσφαιρικών παιχνιδιών περνάει δύσκολες στιγμές για να κρατήσει το γνωστό του όνομα και φαίνεται ότι το χρήματα είναι μπροστά σε όλα όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η ίδια η FIFA αποφάσισε να προβεί σε ορισμένες δηλώσεις για να εξηγήσει τον λόγο αυτής της κατάστασης με τα δικαιώματά της.

Υπενθυμίζουμε ότι η FIFA απαιτεί την καταβολή του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για τη χρήση του ονόματός της και όλων των υποδομών της. Αν και η διάσημη εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών δεν έχει αρνηθεί ακόμα αυτήν την σημαντική πληρωμή υπάρχουν φήμες για αλλαγή ονόματος για τους μελλοντικούς τίτλους της σε "EA Sports FC".

Λόγω του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις με την EA, η FIFA αποφάσισε να δηλώσει ότι πιστεύει ότι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες και τα esports "θα πρέπει να υπάρχει περισσότερό από έναν που να ελέγχει και εκμεταλλεύεστε όλα τα δικαιώματα". Παρακάτω παραθέτουμε όλες τις πληροφορίες που εξέδωσε ο γνωστός οργανισμός:

"Οι εταιρείες τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας ανταγωνίζονται πλέον ενεργά για να συνεργαστούν με τνη FIFA, τις παγκόσμιες πλατφόρμες και τα τουρνουά της", αναφέρει η δήλωση. "Κατά συνέπεια, η FIFA συνεργάζεται με διάφορους παράγοντες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων προγραμματιστών, επενδυτών και αναλυτών, για να δημιουργήσει ένα μακροπρόθεσμο όραμα για τον τομέα του gaming, eSports και διαδραστικής ψυχαγωγίας". Η FIFA αναφέρει ότι αυτές οι συζητήσεις θα βοηθήσουν στην παροχή μιας "σειράς κατάλληλων εξαρτημάτων με εξειδικευμένες δυνατότητες για να διαμορφώσουν ενεργά τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες και προσφορές" για τους καταναλωτές και τους φίλους.

"Τα παιχνίδια και τα eSports είναι τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα κάθετα μέσα ενημέρωσης στον πλανήτη, με νέους και διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών να κυκλοφορούν συνεχώς" όπως αναφέρει. "Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας για τη FIFA και τα ενδιαφερόμενα μέρη της να μεγιστοποιήσουν όλες τις μελλοντικές ευκαιρίες για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου και τωνgames.. Η FIFA έχει επίσης καθήκον να στηρίξει τις 211 ενώσεις μέλη της για να αξιοποιήσει πλήρως τις εγγενείς ευκαιρίες που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η FIFA δεσμεύεται επίσης να συνεχίσει να φιλοξενεί τουρνουά eSports βασισμένα σε δεξιότητες υπό την αιγίδα της πρόσφατα λανσαρισμένης δομής ανταγωνισμού fifAe και του εμπορικού σήματος των καταναλωτών.»

Ο οργανισμός προσθέτει ότι είναι "ενθουσιασμένος για τη χρήση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA  και το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA... ως πλατφόρμες για την έναρξη και ενσωμάτωση συναρπαστικών νέων παιχνιδιών και προσφορών eSports."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.