Κατεβάστε το Residentvania εντελώς δωρεάν για τον υπολογιστή σας

Published on 17 October 2021 at 20:52

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε θέλουμε να σας ενημερώνουμε κάθε φορά που η υπάρχει κάποια ευκαιρία για να πάρετε κάποιο τίτλο εντελώς δωρεάν. Με την ευκαιρία αυτή, σας λέμε πώς να αυξήσετε τον κατάλογο των παιχνιδιών για pc χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.

Με την ευκαιρία αυτή, έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε έναν νέο τίτλο που μπορούμε να απολαύσουμε δωρεάν στους υπολογιστές μας. Σήμερα εξηγούμε πώς να αποκτήσετε αυτή την ενδιαφέρουσα δημιουργία από ένα fan που έχει κάνει μία μίξη κλασικού Castlevania με το Resident Evil Village, δημιουργώντας έτσι το Residentvania.

Το Residentvania είναι ένας μικρός τίτλος που έχει αναπτυχθεί μέσα σε λίγους μήνες από έναν φίλο και των δύο τίτλων με αποτέλεσμα αυτόν τον σύντομο αλλά ενδιαφέρον τίτλο να συνδυάζει το πρώτο επίπεδο του κλασικού NES Castlevania με το κάστρο της Dimitrescu.

 Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν έπαιξα resident evil Village ήταν πόσο μου θύμισε το Castlevania, οπότε αποφάσισα να κάνω ένα μείγμα και των δύο τίτλων. Επέλεξα το πρώτο επίπεδο του αρχικού NES Castlevania και το ανακάτεψα με το κάστρο της Dimitrescu από το resident evil Village.

Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι εντελώς δωρεάν εδώ. Παρόλο που αυτός ο ενδιαφέρον τιτλος είναι διαθέσιμος εντελώς δωρεάν, μπορούμε να υποστηρίξουμε τον δημιουργό μέσω PayPal.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.