Τα Xbox Game Studios θα κάνουν μια ανακοίνωση αύριο. Τα στοιχεία δείχνουν για το Fable.

Published on 17 October 2021 at 21:33

Ας παραδεχτούμε όλοι ότι υπάρχει μια τρομερή επιθυμία για το νέο Fable. Γνωρίζουμε ήδη επίσημα ότι θα επιστρέψει με τη μορφή reboot από το χέρι της Playground Games αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία στον ορίζοντα. Ίσως αυτή η επιθυμία μας οδηγεί να δούμε το Fable σε αυτό το μυστηριώδες tweet που έγινε από τον επίσημο λογαριασμό του Xbox Game Publishing στο Twitter.
Ο λογαριασμός δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο αν όντως είναι αλήθεια.  Το μήνυμα με τις κότες είναι ίσως το ισχυρότερο στοιχείο για να σκεφτούμε ότι μιλάμε για το Fable γιατί υπάρχει μια εμφανής σύνδεσή με αυτό.

Ωστόσο, μια τέτοια ανακοίνωση, που γίνεται από τον γενικό λογαριασμό των στούντιο είναι συνήθως αφιερωμένη σε διάφορες συμφωνίες μας κάνει περισσότερο να σκεφτούμε κάτι ασήμαντο. Ίσως για κάποιο remaster παλιών τίτλων ή κάτι που αναπτύσσετε από ένα μικρό στούντιο . Εικάζεται πριν από λίγο καιρό ότι υπήρχε ένα ανεξάρτητο στούντιο που έκανε κάτι σχετικό με τον Fable παράλληλα με την κύρια IP οπότε ίσως δούμε κάτι από αυτό. Όπως και να έχει αναμένουμε το αύριο να δούμε τι μας επιφυλάσσουν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.