Σύμφωνα με έναν insider σύντομα έρχονται μεγάλες ανακοινώσεις για το Xbox καθώς και το campaign του Halo Infinite.

Published on 19 October 2021 at 14:15

Σύμφωνα με τον γνωστό insider Tom Henderson, η Microsoft θα κάνει σύντομα μεγάλες ανακοινώσεις σχετικά με το οικοσύστημα Xbox και θα υπάρξει επίσης μια παρουσίαση του campaign για το Halo: Infinite. Οπότε, σε περίπτωση που έχει δίκιο, θα περιμένουμε πολύ συναρπαστικές μέρες.

Η πληροφορία της ημέρας ήρθε ως συνήθως από το προφίλ του Henderson στο Twitter, όπου σύμφωνα με πληροφορίες που μοιράστηκαν οι πηγές του λέει ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν "μεγάλες ανακοινώσεις" από το Xbox, ενώ η 343 Industries αναμένεται να παρουσιάσει το campaign του Halo Infinite "σύντομα".

Ο insider δεν έχει δώσει πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση αυτών των λεγόμενων "μεγάλων ανακοινώσεων", αλλά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε εφόσον φυσικά η διαρροή είναι αληθινή, .
Ο Henderson είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς insiders του δικτύου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι φήμες που μοιράζεται είναι απαραίτητα αληθινές. Ως εκ τούτου, ως συνήθως, σας συμβουλεύουμε να τις πάρετε με προσοχή.

Το Halo Infinite θα κάνει το ντεμπούτο του στις σειρές Xbox X|S, Xbox One και PC στις 8 Δεκεμβρίου, οπότε τώρα είναι λιγότερο από δύο μήνες πριν από την κυκλοφορία. Σε μια στιγμή, η στιγμή είναι κάτι περισσότερο από ευνοϊκή για μια βιτρίνα με μεγάλη φανφάρα της εκστρατείας, δεδομένης της μεγάλης προσδοκίας των οπαδών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.