Έχει φτάσει το Xbox Game Pass τους 30 εκατομμύρια συνδρομητές;

Published on 20 October 2021 at 06:26

Έχει φτάσει το Xbox Game Pass τους 30 εκατομμύρια συνδρομητές; Ερωτηθείς σχετικά από τη Wall Street Journal, ο Phil Spencer επικεφαλής του Xbox, δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε αρνήθηκε αυτούς τους αριθμούς, αλλά προσπάθησε να μιλήσει με επίσημα δεδομένα.

Στην πραγματικότητα, τον περασμένο Ιανουάριο, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox Game Pass έφτασε τους 18 εκατομμύρια συνδρομητές και ο αριθμός δεν έχει ακόμη ενημερωθεί από την εταιρεία, η οποία εξακολουθεί να μην  επιβεβαιώνει με σαφήνεια τους αριθμούς από άλλες πηγές.

Συγκεκριμένα, η είδηση των 30 εκατομμυρίων συνδρομητών του Xbox Game Pass είχε έρθει από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Take-Two Strauss Zelnick, ο οποίος επίσης εκείνη την εποχή προσπάθησε να εμπλέξει τον Phil Spencer στη συζήτηση.

Σε μια στιγμή, φαίνεται ότι αυτός ο αριθμός εξακολουθεί να είναι ένα μυστικό για το ευρύ κοινό, αλλά ο Spencer εξακολουθεί να είναι σύμφωνος με τα επίσημα στοιχεία που όπως αναφέρεται παρακάτω είναι 18 εκατομμύρια, και το είπε επίσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του για τη Wall Street Journal, προσθέτοντας, ωστόσο, μια σημαντική λεπτομέρεια.

"Θα ανακοινώσουμε ένα νέο θέμα αργότερα", δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, είτε 30 εκατομμύρια είτε περισσότεροι, επαναλαμβάνοντας τον μεγάλο ενθουσιασμό που περιβάλλει τη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft τόσο από τους χρήστες όσο και από τους προγραμματιστές.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.