Ο Phil Spencer λέει ότι οι προσθήκες στα Xbox Studio δεν έχουν τελειώσει.

Published on 19 October 2021 at 17:00

Η αγορά της Bethesda έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις που έχουν γίνει ποτέ στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών όπου πραγματικά προκάλεσε έναν σεισμό. Αλλά αν νομίζατε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο απόκτημα των Redmonds κάνετε πολύ λάθος γιατί ο Phil Spencer επιβεβαίωσε ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμα.

Σε μια συνέντευξη με τη Wall Street Journal, ο Spencer εξέφρασε ότι εξακολουθούν να αναζητούν νέα ταλέντα για να ενταχθούν στα Xbox Game Studios. Ο γνωστός δημοσιογράφος Tom Warren έδωσε αυτές τις πληροφορίες στο  Twitter που επιβεβαιώνουν μόνο τις προηγούμενες δηλώσεις που έγιναν. 

"Αναζητούμε συνεχώς ανθρώπους που πιστεύουμε ότι μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμη προσθήκη και ομάδες που πιστεύουμε ότι μπορούν να αντιπροσωπεύουν προστιθέμενη αξία στη στρατηγική μας. Έτσι σίγουρα δεν τελειώσαμε ακόμα." είπε ο Phil στην The Wall Street Journal.

Η αγορά της Bethesda έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται στο  Xbox. Φυσικά δεν θα το δούμε αυτό να αντικατοπτρίζεται βραχυπρόθεσμα, αλλά μπορούμε ήδη να δούμε μερικά από τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται σε εμάς από την αγορά της Bethesda. Πρέπει να επισημάνουμε το αναμενόμενο  Starfield, το Redfall, ή αυτό που ενδεχομένως παράγει τη μεγαλύτερη αναταραχή The Elder Scrolls 6. Σε όλα αυτά αν προσθέσουμε την άμεση κυκλοφορία στο Xbox Game Pass δεν μας κάνει τίποτα περισσότερο από το να μας δείξει ότι το Xbox θα μας κάνει πιο ευτυχισμένους .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.