Η Ubisoft ίσως έχει δώσει το πράσινο φως στο νέο Splinter Cell.

Published on 20 October 2021 at 19:55

Μετά από πολλές φήμες, φαίνεται ότι η Ubisoft μπορεί τελικά να εργάζεται για ένα νέο πολυαναμενόμενο  Splinter Cell, το οποίο ίσως να έχει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέσα  στο 2022. Αν και, πριν από λίγους μήνες, ο Ιταλός ηθοποιός που δίνει την φωνή του στον Sam Fisher αποκάλυψε σε όλους τους θαυμαστές ότι το νέο Splinter Cell για xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC ίσως φτάσει το 2021.

Όπως και να έχει, αναμφίβολα φαίνεται ότι το νέο Splinter Cell για το Xbox Series X|S είναι μια κρυφή πραγματικότητα, αλλά χάρη στον φημισμένο και αξιόπιστο δημοσιογράφο Tom Henderson, τώρα όλοι γνωρίζουμε ότι η Ubisoft θα είχε δώσει το πράσινο φως στο έργο που βρίσκεται σε "αρχική φάση παραγωγής". Επιπλέον, ανακοίνωσε μέσω VGC, ότι το νέο Splinter Cell θα μπορούσε να ανακοινωθεί το 2022.
Όσο για τον προγραμματιστή πίσω από το νέο Splinter Cell, σύμφωνα με πηγές, τα σχέδια της Ubisoft ανέφεραν ότι δεν είναι το Μόντρεαλ αλλά ένα εξωτερικό στούντιο. Μένει να δούμε αν αυτό σημαίνει έναν τρίτο προγραμματιστή ή ένα διαφορετικό στούντιο της Ubisoft, το οποίο θα ήταν το πιο λογικό πράγμα που πρέπει να γίνει. Προφανώς υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το έργο έπαιρνε το πράσινο φως, καθώς αυτό το νέο παιχνίδι με τον εμβληματικό Sam Fisher θα χρησίμευε ως "μέσο ανάκτησης των οπαδών" και αποκατάστασης της εικόνας της ubisoft, μετά από αναφορές διακρίσεων, παρενόχλησης και μίσους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.