Η συνεργασία με την Crystal Dynamics στο Perfect Dark είναι πολύ καλή σύμφωνα με τον Matt Booty

Published on 21 October 2021 at 20:24

Μια ανακοίνωση που δεν είδαμε να έρχεται τον περασμένο μήνα ήταν η Crystal Dynamics να συνεργάζεται με την The Initiative για να βοηθήσει να φέρει το νέο παιχνίδι Perfect Dark στην επόμενη γενιά.

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty εξήγησε πώς ήταν μια συνεργασία που περίμενε να συμβεί και μια ευκαιρία που η Microsoft δεν ήθελε να περάσει.

Φαίνεται ότι ένα από τα σημεία που οδήγησαν σε αύτη την συνεργασία  όπως υποπτευόταν ήταν το γεγονός ότι ο ιδρυτής της The Initiative, Darrell Gallagher, ήταν προηγουμένως επικεφαλής της Crystal Dynamics. Έχει επίσης επισημανθεί πώς ο διευθυντής του reboot Tomb Raider, Daniel Neuburger, ήταν ήδη μέλος της νέας ομάδας ανάπτυξης του Perfect Dark.

"Νομίζω ότι είμαστε σε ένα σημείο του κλάδου όπου αν έχετε μια ομάδα όπως η ομάδα Crystal Dynamics που γίνεται διαθέσιμη καλή επιτυχία, μόνο πολλές δεξιότητες, και μέσω συνδέσεων - ξέρετε, το γεγονός ότι έχουμε τον Daryl Gallagher στο The Initiative, ο οποίος γνωρίζει μερικούς ανθρώπους εκεί - και γίνονται διαθέσιμοι, Επιστρέφοντας σε αυτό που είναι η δουλειά μου καθημερινά, θα ήταν απλά, θα ήταν παράλειψη να [δεν] πω "πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε να λειτουργήσει".

Ο Matt Booty συνέχισε εξηγώντας πώς η συνεργασία δεν ήταν μόνο το συνηθισμένο σενάριο - επαναλαμβάνοντας πώς υπάρχουν πραγματικά κάποιες "προσωπικές συνδέσεις" μεταξύ των δύο στούντιο, οπότε είναι πολύ λογικό.

Ενώ ακούγεται σαν ένα μάλλον ελπιδοφόρο παιχνίδι, η The Initiative  σημείωσε επίσης στην ανακοίνωση πώς το παιχνίδι είναι ακόμα "early in development". Και παρόλο που η Crystal Dynamics είναι περισσότερο γνωστή για third-person action τίτλους η νέα καταχώρηση στη σειρά Perfect Dark εξακολουθεί να αναφέρεται ως κατασκοπευτικό θρίλερ "πρώτου προσώπου".


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.