Η 4A Games ίσως εργάζεται σε ένα Metro 4 και σε ένα εντελώς νέο IP.

Published on 22 October 2021 at 07:31

Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια από τότε που έφτασε το Metro 2033 και παρόλο που τώρα η σειρά έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη η αλήθεια είναι ότι εκείνη την εποχή ήταν μια έκπληξη. Δύο συνέχειες αργότερα και  περιστασιακές επεκτάσεις στην πορεία η 4A Games, έχει κερδίσει ένα όνομα στον κλάδο και υπάρχουν πολλοί από εμάς που αναμένουμε κάτι νέο από αυτούς.

Χάρη στην Everyeye μπορέσαμε να γνωρίζουμε ως αποτέλεσμα αρκετών προφίλ linkedin της εταιρείας ότι θα εργάζονταν επί του παρόντος σε ένα Metro 4, εκτός από μια νέα IP που γνωρίζουμε πολύ λίγα μέχρι και σήμερα.

Από αυτά τα προφίλ μπορούμε επίσης να πάρουμε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, φαίνεται ότι το στούντιο εργάζεται στο νέο κεφάλαιο της σειράς Metro  τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2020 με βελτιωμένη Unreal Engine 4 αντί απευθείας με την Unreal Engine 5. Το γεγονός ότι το στούντιο έχει διατηρήσει μια μυστικότητα σχετικά με αυτά τα έργα σημαίνει ότι μπορεί να βρίσκονται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, αλλά δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ίσως μάθουμε κάποια νέα σύντομα μέσω κάποιου teaser..


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.