Η Microsoft εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη gaming experience παιχνιδιών όπως της Sony

Published on 21 October 2021 at 15:04

Τα τελευταία χρόνια, η Microsoft και η Sony έχουν διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό στο επιχειρηματικό μοντέλο που έχουν επιλέξει. Η πρώτη για την πορεία του μοντέλου συνδρομής και το μεγάλο ποικίλο περιεχόμενο όλων των ειδών, και η δεύτερη για την παροχή εμπειριών παιχνιδιού με υψηλό προϋπολογισμό, σε κινηματογραφικό επίπεδο και με μεγάλη ιστορία. Παρά αυτή τη σημαντική τάση, η Microsoft εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη δημιουργία εμπειριών παιχνιδιού όπως της Sony, καθώς έχουν μεγάλη αξία για τους παίκτες για τους μεγάλους κόσμους και τους χαρακτήρες που υπάρχουν.

Σε συζητήσεις με το Kinda Funny Games, ο διευθυντής των Xbox Game Studios Matt Booty μίλησε για την πρόσφατη επιτυχία που είχαν τα παιχνίδια υψηλού διαμετρήματος από τη Sony. Επαίνεσε χωρίς αμφιβολία το έργο που είχαν με τους τίτλους τους, παρέχοντας λεπτομέρειες σχετικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει και ότι πρέπει να είναι σε θέση να φέρουν αυτές τις εμπειρίες στα παιχνίδια της Microsoft, ανεξάρτητα από την παράλληλη προσπάθεια που καταβάλλουν με την συνδρομητική υπηρεσία του Xbox.

Όταν ο Matt Booty ρωτήθηκε για τις εμπειρίες που παρέχονται από τα παιχνίδια της Sony, εξήγησε λεπτομερώς: "

Φροντίζω να προσέχουμε τις προσδοκίες των οπαδών. Νομίζω ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού που δημιουργεί μια προσμονή που γίνεται μια μεγάλη στιγμή, ένα παιχνίδι που ταιριάζει σε αυτή τη διασταύρωση που ο καθένας μπορεί να παίξει και είναι επίσης ένας μεγάλος κόσμος που αισθάνεστε ότι μπορείτε να κατοικήσετε και νομίζω ότι αυτά τα είδη παιχνιδιών είναι σημαντικά." Πρόσθεσε, "Ποια είναι αυτά τα παιχνίδια που έχουν παγκόσμια θέματα, που έχουν έναν μεγάλο κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι θέλουν να χαθούν, που έχουν πραγματικά καλοφτιαγμένους χαρακτήρες και πραγματικά υψηλές αξίες παραγωγής; Αυτό ακριβώς θέλουμε να επιδιώξουμε."

Ενώ η Sony έχει χαρακτηριστεί από αυτό το είδος παιχνιδιών υψηλού προϋπολογισμού καθ 'όλη τη διάρκεια της πορείας της η Microsoft έχει κατανοήσει τη σημασία αυτού, γι 'αυτό έχει αρχίσει να αποκτά στούντιο και άδειες μεγάλης αξίας για τους παίκτες. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν μπορούν να επιτύχουν αυτές τις εμπειρίες για τις οποίες μιλάει ο Matt Booty, σε παιχνίδια που είχαν ήδη καλή υποδοχή στην παρουσίασή τους, όπως το επόμενο Fable και το Perfect Dark.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.