Μία αρχική σύγκριση μεταξύ του GTA The Trilogy και των πρωτότυπων παιχνιδιών

Published on 22 October 2021 at 21:15

Σήμερα έχουν έρθει στο φως πολλές πληροφορίες για την remastered τριλογία του Grand Theft Auto στην οποία εργάζεται η Rockstar Games, όπως η οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας, ένα τρέιλερ ή η είδηση ότι ο San Andreas θα φτάσει στο Game Pass κτλ. Ωστόσο, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές κάθε φορά που έρχεται ένα νέο remaster είναι να το συγκρίνετε με τον αρχικό τίτλο. Υπό αυτή την έννοια, τώρα σας παρουσιάζουμε μια γραφική σύγκριση μεταξύ του GTA The Trilogy και των πρωτότυπων παιχνιδιών από το χέρι του Nibel, ενός δημοσιογράφου ειδικευμένου στη βιομηχανία που έχει συγκεντρώσει μερικές εικόνες  από τον τίτλο.

Σε αυτά μπορείτε να δείτε μια άμεση σύγκριση στα Grand Theft Auto San Andreas και Grand Theft Auto III. Αυτό που φαίνεται προφανές είναι ότι η Rockstar όχι μόνο βελτίωσε την ανάλυση των παιχνιδιών, όπως φοβόντουσαν ορισμένοι χρήστες, αλλά έδωσε ένα εντυπωσιακό λίφτινγκ σε παιχνίδια που δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι ηλικίας τριών γενεών και είναι πολύ ξεπερασμένα. Δεν αφορά μόνο τη βελτίωση των υφών με σεβασμό στο καλλιτεχνικό στυλ των αυθεντικών, αλλά αυτά τα remaster περιλαμβάνουν επίσης νέες λεπτομέρειες στον καιρό, φωτισμό και κάθε είδους προσθήκες για τη εν μέρει βελτίωση της εμπειρίας.

Να θυμάστε ότι θα είναι στις 11 Νοεμβρίου όταν το Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στο Xbox Series X|S, στο Xbox One και σε άλλες πλατφόρμες. Την ημερομηνία αυτή θα το κάνει σε ψηφιακή μορφή, ενώ η φυσική έκδοση του τίτλου της Rockstar πρέπει να περιμένει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Η έκδοση θα περιλαμβάνει τρία από τα κορυφαία παιχνίδια του franchise: GTA III, Vice City και San Andreas.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.