Η CD Projekt αγόρασε το στούντιο The Molasses Flood.

Published on 23 October 2021 at 14:25

Σήμερα, η CD Projekt ανακοίνωσε την εξαγορά του Αμερικανικού προγραμματιστή The Molasses Flood. Ιδρύθηκε στη Βοστώνη το 2014 από βετεράνους της σειράς Bioshock, Halo και Guitar Hero & Rock Band.

Οι παίκτες xbox θα πρέπει να είναι γνωστοί στο στούντιο μέσω των παιχνιδιών  The Flame in the Flood και Drake Hollow.
Ο Adam Kiciński, Πρόεδρος και Κοινός Διευθύνων Σύμβουλος της CD Projekt, σχολίασε σχετικά με την εξαγορά: "Ψάχνουμε πάντα για ομάδες που αναπτύσσουν παιχνίδια με καρδιά. Το Molasses Flood μοιράζεται το πάθος μας για την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών, είναι έμπειροι, προσανατολισμένοι στην ποιότητα και έχουν μεγάλη τεχνολογική κατανόηση. Είμαι πεπεισμένος ότι θα φέρουν πολύ ταλέντο και αποφασιστικότητα στην ομάδα".

Ο Forrest Dowling, Διευθυντής του Στούντιο The Molasses Flood δήλωσε: «Από τις πρώτες μέρες του The Molasses Flood  στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε παιχνίδια που αγγίζουν και εμπνέουν τους ανθρώπους. Όταν η CD Projekt μας προσέγγισε για να μας ενημερώσει για τη δυνατότητα συνεργασίας, είδαμε μια απίστευτη ευκαιρία να προσεγγίσουμε ένα πολύ ευρύτερο κοινό συνεργαζόμενοι με μια εταιρεία που αγαπά και αναπτύσσει παιχνίδια σε κόσμους που αγαπάμε. Δεν μπορούμε να περιμένουμε με ανυπομονησία να συνεχίσουμε την αποστολή μας με την υποστήριξη της CD Projekt και της απίστευτα ταλαντούχας ομάδας τους".

Το στούντιο θα συνεργαστεί στενά με το CD Projekt RED, αλλά θα διατηρήσει την προηγούμενη ταυτότητά της και δεν θα συγχωνευθεί με υπάρχουσες ομάδες και θα εργαστεί για το δικό του φιλόδοξο έργο βασισμένο σε ένα από τα IPs της CD Projekt RED. Λεπτομέρειες αυτού του έργου θα ανακοινωθούν λογικά στο μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.