Απολαύστε αυτό το νέο mod για Vr στο Halo

Published on 23 October 2021 at 21:39

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε τον αριθμό των mods που μπορούμε να βρούμε στην έκδοση του PC για το Halo: The Master Chief Collection, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις περιπέτειές τους με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Μια ευκαιρία στην οποία εργάζεται η 343 industries να προσφέρει ένα σύνολο διαφορετικών επιλογών σε αυτή την πλατφόρμα.

Είναι αλήθεια ότι σε πολλές περιπτώσεις οι χρήστες έχουν εργαστεί σε ορισμένες εμπειρίες με τις οποίες μπορούν να προσθέσουν λειτουργίες  αλλά καμία δεν φτάνει στο ίδιο επίπεδο με αυτές που σχεδιάζονται για εικονική πραγματικότητα και ως εκ τούτου ένας φίλος έχει εκφράσει τη δημιουργικότητά του αναπτύσσοντας ένα mod με τo οποίo μπορούμε να κάνουμε το τέλος του Halo 3 με τον πιο ρεαλιστικό δυνατό τρόπο.

Εάν έχετε στην κατοχή σας γυαλιά εικονικής πραγματικότητας είστε τυχεροί, αφού αυτή τη στιγμή μπορείτε να βάλετε ένα τέλος σε αυτόν τον εικονικό αγώνα με αυτό το νέο mod που αποκάλυψε σε μια ανάρτηση reddit, η οποία μας επιτρέπει να απολαύσουμε αυτή τη διαφυγή που υπήρχε στο τέλος στην τριλογία που ανέπτυξε η Bungie πριν από 14 χρόνια.

Προς το παρόν είναι άγνωστο πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε αυτό το πρόσθετο στον υπολογιστή μας, αλλά δεν αποκλείουμε ότι κατά τη διάρκεια των ημερών ο αντίστοιχος δημιουργός του θα σχολιάσει πού μπορούμε να το αποκτήσουμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.