Το God Of War στο Xbox είναι δυνατό αν η Sony επιτρέψει την υποστήριξη στο GeForce Now.

Published on 23 October 2021 at 19:46

Η άφιξη ορισμένων από τα παιχνίδια της Sony στον υπολογιστή είναι ένα καλό βήμα για όσους έχουν μόνο μια κύρια πλατφόρμα για να τα απολαύσουν. Για τους Ιάπωνες είναι υπέροχο επειδή περισσότεροι άνθρωποι θα παίζουν τα παιχνίδια τους και θα δημιουργεί περισσότερα έσοδα αλλά και για τους παίκτες σημαίνει ένα μεγαλύτερο φάσμα δυνατοτήτων που προηγουμένως δεν υπήρχαν λόγω συμφωνιών αποκλειστικότητας.

Και όπως αποδεικνύεται, ναι θα μπορούσατε να παίξετε το God of War στο Xbox One και το Xbox Series X και S. Σίγουρα αναρωτιέστε πώς αυτό θα ήταν δυνατό δηλαδή να απολαύσετε το παιχνίδι ενώ δεν έχει αναπτυχθεί για την συγκεκριμένη πλατφόρμα. Το κλειδί εδώ είναι το streaming.

Χάρη στο πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft που έχει μια ισχυρή έκδοση στο Xbox One και το Xbox Series X|S, οι χρήστες μπορούν να κάνουν χρήση του streaming με δυνατότητα αναπαραγωγής από την κονσόλα. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο και φυσικά η συνδρομή στη σχετική υπηρεσία.

Για να το εξηγήσουμε καλύτερα το Nvidia GeForce Now έχει άρει την απαγόρευση οπότε μπορείτε να παίξετε στο πρόγραμμα περιήγησης Xbox και χάρη σε αυτό μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια Steam και πολλά άλλα από την κονσόλα χάρη στο streaming. Αν και για αυτό η Sony πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσει την επιλογή κάτι στο οποίο προς το παρόν είναι απρόθυμοι (και λογικό) το μόνο γνωστό παιχνίδι είναι το Death Stranding.

Οι Ιάπωνες έχουν τις δικές τους υπηρεσίες streaming, οπότε είναι λογικό να θέλουν να στοιχηματίσουν πρώτα στα δικά τους πράγματα. Το πρώτο βήμα θα πρέπει να είναι και είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι ότι επιτρέπουν την υποστήριξη του edge. Αλλά προς το παρόν είναι ώρα να περιμένουμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.