Ο director της σειράς Project Zero υποδεικνύει ότι θα μπορούσαμε να λάβουμε περισσότερα remasters στο μέλλον

Published on 25 October 2021 at 13:59

Σε λίγες μέρες θα έχουμε την ευκαιρία (αν δεν είχαμε Wii U) να απολαύσουμε το remastering του Project Zero: Maiden of Black Water, της τελευταίας δόσης του franchise της KOEI Tecmo που κυκλοφόρησε το 2014. Από την κυκλοφορία του τίτλου, δεν είχαμε καμία ανακοίνωση για το έπος, αφήνοντας κατά μέρος αυτό το remastering, το οποίο είχε πολύ καλή υποδοχή στο κοινό. Και χάρη σε αυτήν την απίστευτη και απροσδόκητη υποδοχή, ο σκηνοθέτης της σειράς Project Zero υποδεικνύει ότι θα μπορούσαμε να λάβουμε περισσότερα remaster στο μέλλον.

Σε συνέντευξή του στη JP Games, ο διευθυντής του franchise Makoto Shibata αναφέρει ότι στο μέλλον θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερες ανανεωμένες δόσεις του franchise, καθώς η επανέκδοση του Maiden of Black Water είχε απίστευτη θετική υποδοχή . Παρόλο που μπορούμε να ελπίζουμε να δούμε περισσότερες δόσεις του franchise, ο Shibata διαβεβαιώνει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο.

Ας ελπίσουμε ότι όλη αυτή η προσδοκία που υπάρχει γύρω από το remaster του Maiden of Black Water δεν θα μείνει μόνο σε αυτό αλλα και να αντικατοπτρίζεται στις πωλήσεις. Το Project Zero: Maiden of Black Water θα είναι διαθέσιμο στις 28 Οκτωβρίου για Xbox One, Xbox Series X, PS4, PS5 και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.