Η Microsoft θα συνεχίσει να προσπαθεί να υπογράψει ένα αποκλειστικό παιχνίδι του Kojima για το Xbox

Published on 25 October 2021 at 22:59

Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν αναφορές και φήμες ότι ένα νέο αποκλειστικό έργο του Kojima για το Xbox θα ήταν στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης. Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την Kojima και το Xbox σχετικά με αυτή τη συνεργασία, χάρη σε μια νέα αναφορά, φαίνεται ότι τώρα έχουμε καλύτερη ιδέα για τη φάση στην οποία βρίσκεται αυτό το πιθανό έργο.

Δυστυχώς, αν υποθέσουμε ότι αυτή η αναφορά είναι ακριβής, φαίνεται ότι θα μπορούσε να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να ανακοινωθεί το ίδιο το παιχνίδι. Σύμφωνα με ένα νέο άρθρο από το GamesBeat το Xbox εξακολουθεί να προσπαθεί να κλείσει μια συμφωνία με τον Kojima και την Kojima Productions για να εργαστεί σε ένα νέο παιχνίδι στο μέλλον. Την τελευταία φορά που μάθαμε για την κατάσταση αυτού του έργου, πριν από λίγους μήνες, ειπώθηκε ότι ο Kojima είχε περιοριστεί στην υπογραφή μιας επιστολής προθέσεων για να συνεργαστεί με το Xbox.
Οι συζητήσεις για αποκλειστικότητα του Kojima για το Xbox είναι σίγουρα μια σημαντική ανακάλυψη αλλα η συμφωνία δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Εν τω μεταξύ, το Xbox λέγεται ότι προσπαθεί να μάθει από ορισμένες από τις άλλες συνεργασίες του για να ενημερωθεί καλύτερα για αυτό το επερχόμενο έργο με τον Kojima. Συγκεκριμένα, το Xbox λέγεται ότι αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με το στούντιο Mainframe σε ένα MMO.

Στο παρελθόν, ο Kojima έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την τεχνολογία cloud, ειδικά όταν πρόκειται για την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών. Έτσι, το Xbox υποτίθεται ότι θα μπορεί να αρχίσει να μαθαίνει πώς να συνεργάζεται με προγραμματιστές όσον αφορά τη χρήση της τεχνολογίας cloud που προσφέρει η Microsoft.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.