Το Instinction μεταφέρεται σε Unreal Engine 5

Published on 26 October 2021 at 09:38

Ένα από τα παιχνίδια που έχουμε περισσότερο μάτι είναι, χωρίς αμφιβολία, το Instinction, ο νέος τίτλος της Hasbane. Όχι μάταια που θεωρείται ο πνευματικός διάδοχος των Dino Crisis και Turok, δύο franchise που σημάδεψαν ένα πριν και το μετά στη βιομηχανία και που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για αυτόν τον νέο τίτλο.

Και μετά από λίγο καιρό χωρίς νέα, το στούντιο αποκάλυψε ένα νέο τρέιλερ όπου επιβεβαιώθηκαν σημαντικά νέα για την ανάπτυξή του, όπως η μετάβασή του σε Unreal Engine 5.

Δηλαδή, το Instiction θα είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα κάνουν χρήση της νέας μηχανής γραφικών της Epic Games. Με αυτή την αλλαγή, το στούντιο στοχεύει να επεκτείνει την εμπειρία που είχαν στο μυαλό τους, με περισσότερο περιεχόμενο και τεχνολογικές βελτιώσεις. Για παράδειγμα, μπορούμε να έχουμε δυναμικό καιρό, που θα παίξει θεμελιώδη ρόλο στην οικονομία του παιχνιδιού. Επιπλέον, αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν επίσης το AI των δεινοσαύρων και θα χρησιμεύσουν ως κίνητρο για τους παίκτες να επικεντρωθούν στο κυνήγι και την εξερεύνηση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.