Το The Callisto Protocol μας δείχνει μια νέα και τρομακτική εικόνα.

Published on 27 October 2021 at 13:30

Οι λάτρεις των παιχνιδιών τρόμου έχουν πολλούς τίτλους χαραγμένους στο μυαλό του και ειδικά αυτούς που μπορούν να σε σηκώσουνε από την καρέκλα λόγω ενός καλού τρομάγματος. Ένα από τα πιο αγαπημένα είναι το Dead Space, το οποίο είχε μια τρομακτική ατμόσφαιρα σε ένα πιο αγνό εξωγήινο στυλ, αλλά σε ένα σύμπαν που δημιουργήθηκε για την περίσταση αυτή προσθέτοντας και τα όντα που ονομάζονταν Necromorphs έδιναν πραγματικό πανικό.

Ενώ περιμένουμε να φτάσει το ριμέικ του δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το The Callisto Protocol, ένα παιχνίδι που αναπτύσσεται υπό τις εντολές του δημιουργού του Dead Space, Glen Schofield. Δεν έχουμε καταφέρει να δούμε πολλά από το παιχνίδι μέχρι τώρα, αλλά ο δημιουργός του ήθελε να μοιραστεί μια νέα τέχνη που, όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι η πιο ανησυχητική.

Η εν λόγω τέχνη μας δείχνει τι φαίνεται να είναι το στόμα ενός πλάσματος, με μάλλον δυσάρεστα δόντια και χωρίς να μπορούμε να δούμε πολύ πιο καθαρά. Το The Callisto Protocol, φαίνεται να μας μεταφέρει σε μια ατμόσφαιρα παρόμοια με το Dead Space όπου θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουμε μερικά εχθρικά ρομπότ. Το παιχνίδι θα φτάσει κάποια στιγμή το 2022 και θα έρθει μόνο σε Xbox Series, PS5 και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.