Το πρώτο gameplay του Resident Evil 4 Remake θα προβληθεί σύντομα σύμφωνα με φήμες.

Published on 26 October 2021 at 22:16

Η Capcom έχει προγραμματίσει αρκετές εκπλήξεις για το Resident Evil για αυτόν τον μήνα και ίσως το πρώτο gameplay του Resident Evil 4 Remake να είναι μία από αυτές. Αν και αυτό το έργο είναι σήμερα, μια απλή φήμη, η αλήθεια είναι ότι είναι από αυτά που εδώ και μήνες αποκτούν περισσότερη δύναμη. Σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφόρησαν μόλις πριν από λίγες ώρες η Capcom θα μπορούσε να δείξει το πρώτο gameplay του παιχνιδιού πολύ σύντομα, μαζί με άλλες μεγάλες καινοτομίες του έπος συμπεριλαμβανομένης της επιβεβαίωσης του Resident Evil 3 Nemesis Edition ή του spin-off του saga, που θα μπορούσε να είναι το αναμενόμενο Resident Evil Revelations 3.

Αν και, προς το παρόν, καμία από αυτές τις φήμες δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι χρήστες του Reddit έχουν σχολιάσει αυτές τις πιθανές διαρροές, οι οποίες θα είναι οι εξής:

  1. Η Capcom θα κυκλοφορήσει 2 ή 3 DLC για το Resident Evil Village, τα οποία θα συνδέονται με το Resident Evil 9.
  2. Το φημολογούμενο Resident Evil 3: Nemesis Edition είναι πραγματικό, αλλά θα ονομάζεται RE3R NEMESIS (Resident Evil 3 Remake Nemesis). Θα φτάσει με περιεχόμενο που έχει αποκοπεί από την τυπική έκδοση, την οποία οι χρήστες επαναλαμβάνουν.
  3. Η ανακοίνωση ενός από αυτά τα δύο περιεχόμενα (του DLC ή του RE3R) είναι πραγματική, μαζί με την ανακοίνωση του τρέιλερ παιχνιδιού του Resident Evil 4 Remake και ενός spin-off του Resident Evil.

Η πρώτη από τις φήμες είναι πολύ πιθανό να είναι αληθινή γιατί είναι σύνηθες για την Capcom να κυκλοφορεί πρόσθετο περιεχόμενο τίτλων resident evil μαζί με νέες ειδικές εκδόσεις. Στην πραγματικότητα το Resident Evil 3 ήταν η μόνη εξαίρεση αλλά δεν θα είναι αν επιβεβαιωθεί το φημολογούμενο Resident Evil 3: Nemesis Edition.

Μεγάλα προβλήματα παρουσιάζει το φημολογούμενο Resident Evil 4 Remake, όχι λόγω της ύπαρξής του αλλά επειδή δεν είναι σύνηθες για την Capcom να κυκλοφορεί όλα τα νέα του έπος σε σειρά. Συνήθως είναι πιο συνηθισμένο να αφιερώνουμε κάθε χρόνο σε έναν τίτλο του έπος, οπότε θα ήταν περίεργο αν το DLC του Resident Evil Village ανακοινωνόταν ταυτόχρονα με το Resident Evil 4 Remake ή ότι αυτό ανακοινώθηκε μάζι στο spin-off.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.