Το Twitch θα ενσωματωθεί στο dashboard του Xbox

Published on 27 October 2021 at 17:18

Μέχρι σήμερα ο μόνος τρόπος για stream μέσω Twitch ήταν η χρήση της εφαρμογής που ήταν αρχικά αρχαϊκή και μετά, ας πούμε, βελτιώθηκε. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να είναι κάτι ογκώδες παρά τις βελτιώσεις που εφάρμοσε το ίδιο το Twitch στην εφαρμογή του για την κονσόλα της Microsoft.

Σε αυτήν την ιστορία πρέπει να προσθέσουμε την πτώση του Mixer, που μας άφησε ορφανούς τους χρήστες του Xbox χωρίς μια εγγενή εναλλακτική. Η Microsoft μας προσκάλεσε να χρησιμοποιήσουμε το Facebook Gaming και υποστήριξε τη μεταφορά του στην κονσόλα, κάτι που σήμερα δεν γνωρίζουμε καν ότι θα συμβεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η λειτουργία είναι βασική και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Χάρη σε αυτό θα έχουμε ένα κουμπί που θα σας επιτρέπει να εκπέμπετε στο Twitch από την ενότητα ""Capture & Share". Απλό και αποτελεσματικό.

Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τη ζωντανή ροή στο Twitch μεταβαίνοντας στην καρτέλα "Capture & Share" και επιλέγοντας "Live Stream". Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να συνδέσουν έναν λογαριασμό Twitch χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή ή χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις της κονσόλας. Μόλις συνδεθεί ο λογαριασμός, πατήστε το κουμπί "Stream Now" για να ξεκινήσετε το stream του παιχνιδιού στο Twitch. Αυτή η δυνατότητα μεταδίδει μόνο ροή του παιχνιδιού, επομένως οι θεατές θα δουν μια οθόνη παύσης εάν ο χρήστης πλοηγηθεί στον πίνακα ελέγχου ή σε άλλη εφαρμογή.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν η Microsoft θα συνεχίσει να εφαρμόζει επιλογές όπως η χρήση κάμερας, η επιλογή της ποιότητας ... κ.λπ. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν αυτό καλεί με κάποιο τρόπο την επίσημη εφαρμογή Twitch. Ήρθε η ώρα να περιμένετε τη νέα ενημέρωση Alpha Skip Ahead για να τη δοκιμάσετε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.