Το Xbox παραμένει ασταμάτητο και τα παιχνίδια αποτελούν θεμελιώδη πυλώνα της Microsoft

Published on 27 October 2021 at 20:16

Υπάρχουν πολλοί που προέβλεψαν ότι η Microsoft θα κολλήσει αυτή τη γενιά. Το τμήμα ψυχαγωγίας της Microsoft ανθίζει, και αυτό δείχνει στις επενδύσεις που έχουν κάνει και πώς αρχίζει να κερδίζει όλο και περισσότερη προβολή.

Τα οικονομικά δεδομένα της Microsoft είναι και πάλι δημόσια και έχουμε ήδη λεπτομέρειες που μας βοηθούν να κατανοήσουμε πόσο σημαντικό είναι το τμήμα Xbox. Η παρουσίαση που έγινε από τους Redmonds καλύπτει από την 1η Ιουλίου 2021 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, το οποίο ήταν το πρώτο οικονομικό τρίμηνο για το 2022.

Ως στοιχεία που αναδεικνύουν έχουμε μια αύξηση 166% από έτος σε έτος του τμήματος, η επιχείρηση παιχνιδιών αυξήθηκε κατά 16%, πράγμα που σημαίνει περίπου 501 εκατομμύρια δολάρια για να προστεθούν στα ταμεία των Αμερικανών. Είναι το hardware που έχει λάβει τη μεγαλύτερη εκμετάλλευση της ανάπτυξης. Τα παιχνίδια και το περιεχόμενο είχαν μέτρια ανάπτυξη, συγκεκριμένα 2%.

Αν πάμε στο Xbox Game Pass, προς το παρόν δεν υπάρχουν δεδομένα για τους συνδρομητές. Αυτό που σχολιάζουν από τον Redmond στους επενδυτές τους είναι ότι χρόνο με το χρόνο τα έσοδα από αυτές τις συνδρομές και τα παιχνίδια πρώτου μέρους αυξάνονται. Ωστόσο, τα έσοδα από περιεχόμενο τρίτων έχουν μειωθεί.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.