Η Blizzard αποφάσισε να ακυρώσει την BlizzCon 2022

Published on 27 October 2021 at 18:34

Η εταιρία που κάποτε ήταν ένας θρυλικός προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών, αυτή τη στιγμή περνάει πραγματικά δύσκολες στιγμές που έχουν να κάνουν κυρίως με κατηγορίες κακοποίησης και παρενόχλησης εντός της ίδιας εταιρείας..

Η BlizzCon δεν κατάφερε να γίνει με φυσική παρουσία λόγω της πανδημίας από το 2020 και για τον ίδιο λόγο είναι ότι επέλεξαν μια διαδικτυακή γιορτή που δεν έχει τελειώσει να πείθει τους οπαδούς της, ωστόσο, μέσω μιας πρόσφατης δήλωσης, η εταιρεία δείχνει ότι το 2022 δεν θα υπάρξει BlizzCon.

Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να διακόψουμε τον σχεδιασμό για την εκδήλωση BlizzConline που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως και έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του επόμενου έτους. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για όλους, αλλά είναι η σωστή.

Κάθε εκδήλωση της BlizzCon απαιτεί από τον καθένα από εμάς να το κάνει να συμβεί, μια προσπάθεια απο ολόκληρη την εταιρεία, που καθοδηγείται από την επιθυμία μας. Αυτή τη στιγμή, πιστεύουμε ότι η ενέργεια που θα χρειαζόταν για να παρουσιάσουμε μια τέτοια παράσταση καλύτερα να διοχετευθεί στην υποστήριξη των ομάδων μας και στην πρόοδο στην ανάπτυξη των παιχνιδιών και των εμπειριών μας.

Επί του παρόντος έχουν την κάπως αμφιλεγόμενη ανάπτυξη των Overwatch 2 και Diablo 4, παιχνίδια που αναμένονται από τους οπαδούς και ότι οποιοδήποτε λάθος δεν θα συγχωρεθεί εύκολα, ωστόσο, λόγω των εσωτερικών προβλημάτων της εταιρείας είναι ότι αυτές οι εξελίξεις έχουν επηρεαστεί.

Εκτός από αυτό, η εταιρεία αναφέρει ότι θέλουν να επαναπροσδιορίσουν την εκδήλωση, να θυμάστε ότι το πρώτο BlizzCon πραγματοποιήθηκε πριν από 16 χρόνια, οπότε ένα νέο σχήμα θα αναζητηθεί περισσότερο σύμφωνα με το τρέχον κοινό.

Θα θέλαμε να αφιερώσουμε χρόνο για να επαναπροσδιορίσουμε πώς μπορεί να μοιάζει μια εκδήλωση BlizzCon στο μέλλον. Το πρώτο BlizzCon πραγματοποιήθηκε πριν από 16 χρόνια και πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Πιο συγκεκριμένα, οι πολλαπλοί τρόποι με τους οποίους οι παίκτες και οι κοινότητες μπορούν να ενωθούν και να αισθανθούν μέρος κάτι μεγαλύτερου.

Με αυτό, υποθέτουμε ότι ο εορτασμός της εταιρείας δεν θα πραγματοποιηθεί και μπορούμε μόνο να περιμένουμε νέα για τα έργα τους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.