Το update για το Division 2 καθυστερεί για τον Φεβρουάριο του 2021.

Published on 28 October 2021 at 08:54

Όλοι γνωρίζουμε το χάος που έχει προκαλέσει τη μάστιγα του κορωνοϊόυ. Σε όλα αυτά προστίθεται η καθυστέρηση πολύ σημαντικών τίτλων, εκτός από τις ενημερώσεις παιχνιδιών που όλοι αναμένουν. Το The division 2 συμμετέχει σε αυτό και ανακοινώνει την καθυστέρηση την επόμενη λήψη περιεχομένου μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022.

Το Division 2 ετοιμαζόταν να μας φέρει μια νέα λειτουργία παιχνιδιού και πολύ σημαντικές αλλαγές μέσα στο παιχνίδι. Αν και αρχικά αναμενόταν να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους, η Ubisoft μέσω της ιστοσελίδας της επιβεβαίωσε την καθυστέρηση για τον Φεβρουάριο του 2022 για να διασφαλίσει ότι θα παραδοθεί «στο ίδιο επίπεδο με το όραμά μας». Μια σημαντική καθυστέρηση, αλλά αυτό επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της εταιρείας με αυτόν τον τίτλο και το πλήθος των παικτών που τον απολαμβάνουν. Παρακάτω έχουμε τις λέξεις που άφησε ο προγραμματιστής:

"Νωρίτερα αυτό το έτος, μοιραστήκαμε τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το Division 2", έγραψε ο συντάκτης. "Από τότε, κάναμε αρκετές επαναλήψεις στα σχέδια και προκαλέσαμε ενεργά τους εαυτούς μας να μην συμβιβαστούμε με την ποιότητα και τις φιλοδοξίες αυτού του νέου περιεχομένου".

Η Ubisoft λέει ότι είναι «πολύ νωρίς για να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες» σχετικά με την επερχόμενη μεγάλη ενημέρωση του The Division 2, που περιγράφεται ως «μία από τις πιο φιλόδοξες μέχρι σήμερα».

"Για να βεβαιωθούμε ότι δημιουργούμε την καλύτερη εμπειρία", προσθέτει η Ubisoft, "θα φιλοξενήσουμε επίσης μια αποκλειστική περίοδο PTS στον υπολογιστή για να συγκεντρώσουμε τα σχόλιά σας και να μας βοηθήσουν να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές πριν από την κυκλοφορία".

Υπενθυμίζουμε ότι το Division 2 είναι διαθέσιμο σε κονσόλες Xbox One, Xbox Series και PC. Η έκδοση Xbox Series βελτιώνει όλα όσα είχαν δει προηγουμένως αυτό το παιχνίδι και είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε αυτό το σημαντικό online shooter.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.