Μήπως το Mass Effect Legendary Edition είναι στο δρόμο για το Xbox Game Pass;

Published on 27 October 2021 at 22:22

Το Mass Effect Legendary Edition έφτασε τον Μάιο στο Xbox και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την υποτιθέμενη άφιξή του στο EA Play ή στο Xbox Game Pass. Η τριλογία είναι προφανές ότι λογικά θα φτάσει στο Xbox Game Pass μόλις μπει στο EA Play, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά μια περίεργη εικόνα.

Από τον επίσημο λογαριασμό του Xbox Spain στο Instagram ή το Facebook μπορούμε να δούμε μια διαφημιστική εικόνα στην οποία θα βγαίνουν μεταξύ άλλων παιχνιδιών, fifa 22, Skate 3 και το προαναφερθέν Mass Effect Legendary Edition. Το FIFA 22 έρχεται σίγουρα στο Xbox Game Pass και στο EA Play λογικά κάποια στιγμή αργότερα, όταν η σεζόν φτάσει στο τέλος της, με τον ίδιο τρόπο που έκανε και το FIFA 21. Τώρα, είναι αλήθεια ότι η τριλογία του Mass Effect είναι ένας καλός υποψήφιος για να εισέλθει στην υπηρεσία, οπότε αυτή η εικόνα, η οποία αν και δεν επιβεβαιώνει τίποτα, το γεγονός και μόνο ότι βγαίνει μαζί με άλλα παιχνίδια που θα φτάσουν , υποδηλώνει ότι ίσως μπορεί να εισέλθει νωρίτερα από ό, τι θα περίμενε κανείς.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση και ότι πρόκειται απλώς για μια διαφημιστική εικόνα που χρησιμοποιείται από το Xbox Spain στα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να δείτε αυτή την εικόνα παρακάτω και να συναγάγετε τα δικά σας συμπεράσματα. 

Παρακάτω μπορείτε να απολαύστε την εμπειρία μας πάνω στο συγκεκριμένο τίτλο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.