Η ταινία A quiet place γίνεται βιντεοπαιχνίδι μέσα στο 2022.

Published on 28 October 2021 at 11:43

Το A Quiet Place, είναι μια σειρά από μέχρι στιγμής δύο ταινίες που έχει κερδίσει τους οπαδούς του τρόμου και της αγωνίας, επιπλέον η κριτική ήταν επίσης καλή και για τις δύο ταινίες, οπότε αναμένεται ότι θα δούμε περισσότερα στο μέλλον.

Η Saber Interactive και ένας λογαριασμός στο Twitter αυτού του νέου έργου μας ενημερώνει μέσω μιας δημοσίευσης ότι αναπτύσσεται ένα παιχνίδι  A Quiet Place και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2022.

Οι λεπτομέρειες όπως μπορείτε να μαντέψετε είναι σπάνιες, γνωρίζουμε μόνο ότι αυτό το βιντεοπαιχνίδι θα αφηγηθεί μια εντελώς νέα ιστορία στο σύμπαν των ταινιών, οπότε δεν πρέπει να περιμένουμε άμεσους δεσμούς με αυτό που είδαμε στις ταινίες. Οι πλατφόρμες δεν προσδιορίζονται αλλά μπορούμε να πιστεύουμε σε μια έκδοση τουλάχιστον για το Xbox Series, PS5 και Pc.

Αυτό που θα είναι συναρπαστικό  από τίς ταινίες να δούμε το παιχνίδι είναι ότι η απόλυτη σιωπή είναι ένα θεμελιώδες μέρος της επιβίωσης σε αυτόν τον κόσμο και σίγουρα θα δούμε πώς αυτό θα μεταφερθεί σε ένα βιντεοπαιχνίδι. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.