Το Shadow Warrior 3 κυκλοφορεί ένα νέο τρέιλερ... παράλληλα με την καθυστέρηση έως το 2022

Published on 29 October 2021 at 06:51

Φαίνεται ότι η ατζέντα του 2021 γίνεται όλο και πιο σφιχτή. Τόσο πολύ που υπάρχουν πολλοί που αποφάσισαν να κάνουν το άλμα στο 2022 για να έχουν περισσότερο χώρο/χρόνο. Αυτή είναι η περίπτωση του  Shadow Warrior 3, Flying Wild Dog και της Devolver Digital. Αντί για μια καταχώρηση στα κοινωνικά τους δίκτυα με κίτρινο φόντο και ένα κείμενο με επικεφαλής τη λέξη "Warning", αποφάσισαν να μοιραστούν ένα μικρό αλλά πολύ αντιπροσωπευτικό τρέιλερ του παιχνιδιού, το οποίο πραγματικά φαίνεται εντελώς βάναυσο.
Ως συνήθως, δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιο πλήκτρο πρέπει να πατήσουν τώρα για να μας πουν ότι χρειάζονται αυτόν τον επιπλέον χρόνο και να είναι σε θέση να γυαλίσουν έναν τίτλο, ο οποίος πραγματικά δεν είχε ημερομηνία για το Xbox Series, αλλά μας κάνει επίσης εντύπωση ότι μπήκαν στον κόπο να προετοιμάσουν ένα υπέροχο βίντεο.

Προς το παρόν, σας υπενθυμίζουμε ότι η δεύτερη δόση εξακολουθεί να βρίσκεται στο Xbox Game Pass. Το έπος του Shadow Warrior μας διδάσκει μια έντονη, πολύ βίαιη δράση FPS που θα λατρέψουν οι οπαδοί τίτλων όπως το DOOM. Ανυπομονούμε για την τρίτη δόση που καινοτομεί στα γραφικά, που έχει την πιο διασκεδαστική και πάνω απ 'όλα, που δεν φτάνει τον σφιχτό μήνα Φεβρουάριο του 2022.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.