Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει ένα παιχνίδι Mandalorian με χρήση Unreal Engine 5

Published on 28 October 2021 at 14:20

Το Mandalorian είναι μια σειρά μέσα στο σύμπαν του Πολέμου των Άστρων που έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία. Αυτή τη στιγμή μπορούμε ήδη να απολαύσουμε δύο σεζόν από την σειρά η οποία εδώ και αρκετούς μήνες φημολογείται ότι θα μπορούσε να κάνει το άλμα στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδών και έχει αναγκάσει πολλούς χρήστες να δημιουργήσουν έννοιες teasers για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα υποτιθέμενο παιχνίδι  Mandalorian.

Μια ισχυρή φήμη αποκάλυψε πριν από αρκετούς μήνες ότι ένα παιχνίδι  Mandalorian ίσως είναι σε εξέλιξη,το οποίο προκάλεσε τον ενθουσιασμό ενός μεγάλου μέρους των οπαδών του Star Wars  της σειράς. Αλλά τώρα, μέχρι αυτή η φήμη να γίνει πραγματικότητα μια μέρα, ο χρήστης Guillermo Moreno μέσω vimeo έχει δημοσιεύσει ένα teaser που δείχνει πώς θα μπορούσε να φαίνεται το παιχνίδι του Mandalorian σε Unreal Engine 5. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και μας έχει ήδη κάνει να ονειρευόμαστε να δούμε μια πολύ παρόμοια δουλειά στο μέλλον για Xbox Series X|S.

Το μέλλον των παιχνιδιών Star Wars φαίνεται ιδιαίτερα λαμπρό, ακόμη και χωρίς ένα παιχνίδι βασισμένο στη σειρά The Mandalorian, αν και ελπίζουμε ότι μια μέρα θα το πάρουμε στα χέρια μας. Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι η Ubisoft αναπτύσσει ένα νέο παιχνίδι Star Wars,και όσο για την Respawn, όλα φαίνεται να δείχνουν ότι επικεντρώνονται στην ανάπτυξη του Star Wars Jedi Fallen Order 2.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.