Το Call of Duty Vanguard θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χώρο από τον προκάτοχό του

Published on 29 October 2021 at 02:50

Ένα από τα έπη που το έχουν "τρώνε" περισσότερο είναι αναμφίβολα το Call of Duty, του οποίου η προηγούμενη δόση καταλαμβάνει το επιβλητικό των 200 GB στους περιορισμένους σκληρούς δίσκους 1 Tb στην καλύτερη περίπτωση. Ευτυχώς για εμάς, φαίνεται ότι αυτό δεν θα συμβεί με τη νέα δόση του. όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, το Call of Duty Vanguard θα δεσμεύει πολύ λιγότερο χώρο σε κονσόλες επόμενης γενιάς και pc από τον προκάτοχό του.
Αυτές οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν μέσω μιας δήλωσης που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό twitter του Call of Duty. Όπως δείχνουν, η νέα δόση του τίτλου θα σέβεται πολύ περισσότερο τον διαθέσιμο χώρο στους ήδη τιμωρημένους σκληρούς δίσκους μας, κάτι που πραγματικά εκτιμάται.

Πιο συγκεκριμένα, χάρη στην πρόοδο των νέων τεχνολογιών, το Call of Duty Vanguard θα μειώσει το μέγεθος κυκλοφορίας του μεταξύ 30 και 50% σε σύγκριση με την προηγούμενη δόση του franchise. Χωρίς αμφιβολία, αυτά είναι εξαιρετικά νέα για όλους όσους ενδιαφέρονται να πάρουν στα χέρια τους αυτόν τον τίτλο, αλλά δεν θέλουν να χρειαστεί να απεγκαταστήσουν τη μισή βιβλιοθήκη τους για να κάνουν χώρο για το νέο Call of Duty.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.