Ο Snoop Dogg αποκαλύπτει ότι ο Dr. Dre δημιουργεί μουσική για το νέο GTA.

Published on 28 October 2021 at 22:42

Όλα όσα σχετίζονται με το νέο και αναμενόμενο Grand Theft Auto 6 είναι άγνωστα. Ακόμη και γνωρίζοντας ότι σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές η ίδια η Rockstar Games ή ακόμα και η Take-Two Interactive ήταν σε θέση να διαρρεύσουν πληροφορίες από την έκτη δόση, η επίσημη επιβεβαίωση δεν ήρθε ποτέ. Το καλό είναι ότι σε λίγες μέρες, οι οπαδοί αυτού του επιτυχημένου franchise θα μπορούν να απολαύσουν το Grand Thef Auto: The Trilogy, μια συλλογή που περιλαμβάνει τα remasters από GTA 3, Vice City και San Andreas. Αλλά τώρα, ενώ ακόμα περιμένουμε τις πρώτες λεπτομέρειες του GTA 6, ο μεγάλος rapper Snoop Dogg αποκάλυψε ότι ο Dr. Dre φτιάχνει μουσική για ένα νέο GTA..

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον επιτυχημένο rapper Snoop Dogg, ο οποίος σε μια συνέντευξη για το rolling stone, ρωτήθηκε αν θα είχαμε νέα μουσική από τον Dr. Dre σύντομα, στην οποία ο rapper απάντησε ναι αποκαλύπτοντας επίσης ότι ο Dr Dre φτιάχνει μουσική για ένα νέο GTA. "Ξέρω ότι κάνει σπουδαία μουσική. Και κάποια από τη μουσική του συνδέεται με το νέο παιχνίδι GTA που θα βγει. Έτσι νομίζω ότι θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα κυκλοφορήσει η μουσική του, μέσω του νέου βιντεοπαιχνιδιού GTA". 
Ο Dr. Dre δεν έχει κυκλοφορήσει σόλο μουσική από την κυκλοφορία του άλμπουμ του Compton το 2015, αλλά θα μπορούσε να επιστρέψει με μεγάλη μουσική για το Grand Theft Auto 6, καθώς θα ήταν περίεργο για αυτόν να το κάνει στο GTA The Trilogy Remastered. Ενώ το Rolling Stone ρώτησε την Rockstar αν αυτές οι δηλώσεις του Snoop Dogg είναι αληθινές αρνήθηκαν να απαντήσουν όπως και οι εκπρόσωποι του Dr Dre.

Γνωρίζουμε ότι ο Dr.Dre έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με την Rockstar, κάνοντας για παράδειγμα ένα cameo στην ενημέρωση The Cayo Perico Heist of GTA Online στα τέλη του περασμένου έτους. Προς το παρόν θα πρέπει να συνεχίσουμε να περιμένουμε μέχρι η Rockstar να επιβεβαιώσει  όλες αυτές τις πληροφορίες που βγαίνουν σε σχέση με το νέο GTA 6.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.