Νέες λεπτομέρειες για όλα τα μυστικά έργα που αποκαλύφθηκαν από τα Xbox Game Studios .

Published on 29 October 2021 at 17:02

Φέτος θα λάβουμε τους νέους τίτλους που υπόσχονται να αλλάξουν εντελώς την κατεύθυνση, με την επιστροφή του Age of Empires IV, του Forza Horizon 5 και του Halo Infinite. Τρία κλασικά που ανοίγουν την πόρτα σε μια νέα σκηνή στο τμήμα βιντεοπαιχνιδιών αυτών στο Redmont, το οποίο έχει δεκάδες έργα σε εξέλιξη. Και δεν μιλάμε μόνο για υλικό πρώτου μέρους, όπως το νέο Fable ή το Perfect Dark, αλλά και για τίτλους τρίτων που προέρχονται από τις εκδόσεις Xbox Game Studios. Είναι αλήθεια ότι για αυτά τα έργα είναι όλα εικασίες αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι είναι ως επί το πλείστον παιχνίδια που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά που έχουν ήδη διαρρεύσει με πολλές λεπτομέρειες.

Σχετικά με αυτούς τους νέους τίτλους έχει μιλήσει και παρέχει νέες λεπτομέρειες ο Klobrille, γνωστός insider της μάρκας Xbox και με ένα καλό δείκτη επιτυχίας στις προβλέψεις του. Με την ευκαιρία αυτή ο insider έχει παράσχει νέα δεδομένα σχετικά με τα διάφορα παιχνίδια που ετοιμάζει η Xbox Game Publishing μαζί με εξωτερικά στούντιο, όπως η IO Interactive. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε το Project Dragonm Project Belfry ή το ήδη ανακοινωθέν Contraband.

Project Belfry: θα αναπτυχθεί από το Stoic Studios υπεύθυνο του franchise The Banner Saga Θα είναι ένα παιχνίδι δράσης με πλευρική κύλιση με ένα σχέδιο εμπνευσμένο από την πριγκίπισσα Mononoke. Επιπλέον, πάντα σύμφωνα με τον Klobrille, θα έχει ένα καμπαναριό που θα λειτουργεί ως βάση των παικτών όπου θα βελτιώνει την ομάδα.
Project Dragon : είναι ένα απίστευτα φιλόδοξο έργο φαντασίας που αναπτύσσετε από την IO Interactive. Λέγεται ότι είναι η ονειρική δουλειά του στούντιο για πάντα και θα έχει συνεργατικές πτυχές.
Contraband : το μόνο έργο που είναι ήδη επίσημο, όπως ανακοινώθηκε στην E3 2021 με ένα πρώτο teaser. Το παιχνίδι βρίσκεται στη μέση της ανάπτυξής του και υπόσχεται να αξιοποιήσει στο έπακρο το Xbox Series X|S, καθώς αναπτύσσεται με την τελευταία έκδοση της μηχανής γραφικών από την Avalanche Studios την ομάδα πίσω από τον τίτλο. Το λαθρεμπόριο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Klobrille θα είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι δράσης τεσσάρων παικτών βασισμένο σε ληστείες σε έναν φανταστικό κόσμο της Νοτιοανατολικής Ασίας της δεκαετίας του '70.

Project Indus:Αυτό το παιχνίδι θα είναι υπό την ανάπτυξη της Oxide Games  υπεύθυνο για το franchise Ashes of the Singularity. Σε αυτή την περίπτωση είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής 4X, βασισμένο σε στροφές μαζί με την κατασκευή πόλεων, την πρόοδο της αυτοκρατορίας, την κατασκοπεία, τη διπλωματία, τον πόλεμο κλπ. Σύμφωνα με τον insider, αυτό το έργο των Xbox Game Studios θα μπορούσε να θεωρηθεί και να σχεδιαστεί με γνώμονα το παιχνίδι cloud (xCloud), ώστε να χρησιμοποιεί τα Microsoft's UI APIs. Επίσης, αυτός ο τίτλος θα μπορούσε να είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία του, καθώς το τελευταίο παιχνίδι του στούντιο κυκλοφόρησε το 2016.
Project PaxDei : Θα είναι το πολυφημισμένο MMO RPG για cloud gaming. Είναι υπό την ανάπτυξη του Mainframe Studios. Λέγεται ότι είναι ένα φιλόδοξο έργο που συνδυάζει τα καλύτερα παιχνίδια AAA, MMOs και κινητών παιχνιδιών, που έχουν σχεδιαστεί για να παίζονται σε οποιαδήποτε οθόνη.
Shaolin Project : το παιχνίδι που συζητείται περισσότερο τελευταία για να είναι το κέντρο των τελευταίων ειδήσεων που διέρρευσαν. Αυτός ο τίτλος θα αναπτυχθεί από την Bross Lion Entertainment και θα είναι ένα RPG δράσης με θέμα την Wu-Tang. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι θα είναι ένα παιχνίδι ρόλων τρίτου προσώπου προσανατολισμένο προς τη μάχη σώμα με σώμα, συμπεριλαμβανομένου ενός co-op τεσσάρων παικτών. Η ιδέα φαίνεται να είναι ότι το campaign του παιχνιδιού διαρκεί περίπου δώδεκα ώρες με seasons και νέο περιεχόμενο, καθώς και διαδικαστικά dungeons.
Όπως μπορούμε να δούμε, το Xbox Game Studios Publishing έχει μια μεγάλη λίστα παιχνιδιών σε δημιουργία σε συνεργασία με μερικά από τα πιο σημαντικά στούντιο του κλάδου. Μια εντυπωσιακή ποικιλία που, προστίθεται σε ολόκληρο τον κατάλογο του πρώτου μέρους που έχει ήδη ανακοινωθεί, αφήνει ένα εντυπωσιακό line-up τίτλων και με τίτλους για όλα τα γούστα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.