Το FYQD Studio ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας στον υπολογιστή για το Bright Memory: Infinite

Published on 30 October 2021 at 08:27

Τους τελευταίους μήνες δημοσιεύσαμε αρκετές ειδήσεις σχετικά με την ανάπτυξη του Bright Memory: Infinite, ενός έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό και που οι θαυμαστές είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν. Χάρη σε ένα tweet που έχει δημοσιεύσει το στούντιο, ενημερωθήκαμε για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς από τις 11 Νοεμβρίου οι παίκτες pc μπορούν να απολαύσουν έναν από του πιο ξέφρενα shooter που έχουν δημιουργηθεί ποτέ μέχρι στιγμής.

Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουν αποκαλυφθεί μια σειρά βίντεο στα οποία εμφανίζονται τα υπέρ σημεία που το παιχνίδι είναι σε θέση να μας προσφέρει και ως εκ τούτου από τα κινεζικά γραφεία έχουν επιβεβαιώσει ότι την επόμενη εβδομάδα θα δείξουν ένα gameplay 15 λεπτών, στο οποίο θα δοκιμαστούν αυτές οι βελτιώσεις συμβατές με κάρτες γραφικών υψηλών προδιαγραφών.

Το Bright Memory: Infinite θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου στο Steam και το GOG. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει ένα gameplay 15 λεπτών που θα δείχνει υποστήριξη για οθόνες 21:9, υποστήριξη για ray tracing και εξαιρετική βελτιστοποίηση για το χειριστήριο Xbox.

Εκτός από την ανακοίνωση της επικείμενης δημοσίευσής του στο Steam και το GOG, δεν θα ήθελα να ξεχάσω να αναφέρω ότι οι παίκτες που επιλέγουν να επιλέξουν την έκδοση των κόνσολών επόμενης γενιάς θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η εν λόγω μεταφορά. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή τη στιγμή εργάζονται σε μια σειρά λειτουργιών που θα τους επιτρέψουν να προσθέσουν μια υποστήριξη που είναι συμβατή με το Direct X, με την ελπίδα να εφαρμόσουν διάφορες επιλογές όπως το ray tracing και ο ρυθμός καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι ένα από τα τμήματα τους που ωφελούνται.

Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτή η IP προοριζόταν να ξεκινήσει πρώτα στους υπολογιστές και ότι δεν αποκλείεται να παρέχονται περισσότερες πληροφορίες καθώς η ανάπτυξή της εξελίσσεται όπως έχει προγραμματιστεί.

Το περιεχόμενο της έκδοσης xbox Series είναι ένα port και προσθέτουμε υποστήριξη συμβατή με Direct X σε αυτήν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η βελτιστοποίηση απαιτεί περισσότερο χρόνο. Θα αποκαλύψουμε περισσότερες πληροφορίες σε μεταγενέστερη ημερομηνία από την κυκλοφορία του παιχνιδιού στον υπολογιστή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.