Η Microsoft εξαγοράζει την Two Hat για να βοηθήσει στην ενίσχυση της ασφάλειας για τους παίκτες του Xbox

Published on 31 October 2021 at 09:04

Η Microsoft στοιχηματίζει με έναν πολύ σταθερό και σταθερό τρόπο το Xbox brand ενισχύοντας το με τεχνολογίες υπηρεσίες και δομές που είναι σύμφωνες με τους παίκτες και τις ανάγκες του σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό  η Microsoft ανακοίνωσε ότι αποκτά την εταιρεία λύσεων περιεχομένου Two Hat για να βοηθήσει στην ενίσχυση της ασφάλειας των xbox gamers .

Μέσω του επίσημου ιστολογίου της, η Microsoft ανακοίνωσε την είδηση γράφοντας ένα δελτίο Τύπου με όλα όσα αφορούν αυτή τη σημαντική εξαγορά για την εταιρεία και για το Xbox. Ο Phil Spencer έγραψε στο Twitter ανακοινώνοντας αυτή την κίνηση, πάντα επικεντρωμένη σε αυτό που είναι πιο σημαντικό για αυτόν, την ασφάλεια των παικτών.

Όπως μπορούμε να δούμε στο tweet, ο Phil Spencer μοιράστηκε επίσης το επίσημο δελτίο Τύπου του blog. Σχολίασε: "Η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια της κοινότητάς μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του Xbox. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την εξαγορά της Two Hat από τη Microsoft, ηγέτη στις λύσεις εποπτείας περιεχομένου. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ασφάλεια των παικτών μας". Έτσι, μία από τις υπηρεσίες που γίνεται όλο και πιο σημαντική στον κλάδο έχει νόημα με το Xbox στο κεφάλι.

Η Two Hat είναι ηγέτης στις λύσεις συγκράτησης περιεχομένου, η εστίαση της οποίας είναι στο συνδυασμό καινοτόμων τεχνολογιών, ερευνητικών δυνατοτήτων, άριστα εκπαιδευμένων ομάδων και της πιο ολοκληρωμένης υποδομής cloud. Τα παραπάνω, για να κάνουν τα παιχνίδια πιο περιεκτικά και φιλόξενα σε όλους, μετριάζοντας το περιεχόμενο και εξαλείφοντας επιβλαβή μηνύματα για τη δημιουργία μιας υγιούς κοινότητας. Αναμφίβολα, καλά νέα από τη Microsoft για να είναι σε θέση να προχωρήσει σε έναν ολοένα και πιο δύσκολο κόσμο λόγω της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.