Μια νέα διαρροή αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες του Multiversus απο την Warner Bros

Published on 1 November 2021 at 18:57

Η Warner Bros μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να μας προσφέρει τίτλους περιπέτειας για single player (εκτός από τα παιχνίδια της NetherRealm), στους οποίους συνήθως μπορούσαμε να ελέγξουμε έναν ήρωα για να αντιμετωπίσουμε κακούς, είτε με το franchise του Shadows of Mordor είτε με το batman.

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε η ύπαρξη του Warner Bros Multiversus, ενός νέου παιχνιδιού μάχης από την εταιρεία, το οποίο στοχεύει να πραγματοποιήσει την ίδια φόρμουλα που μπορούμε να δούμε σε παιχνίδια όπως το Super Smash Bros ή αυτά που είναι γνωστά ως Rumble Arena. Τώρα, μια νέα διαρροή αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες της Warner Bros Multiversus.
Αυτή η νέα διαρροή, που προέρχεται από το Discord του PapaGenos, αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες του Warner Bros Multiversus, όπως τα χειριστήρια του παιχνιδιού, όπως φαίνεται σε μία από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει.

Όπως βλέπουμε, η εικόνα δείχνει το χειριστήριο Xbox και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, κάτι που θα σήμαινε την επιβεβαίωση ότι ο τίτλος θα φτάσει και στις δύο πλατφόρμες, αν και πιθανότατα πρόκειται για ένα παιχνίδι που φτάνει σε όλες τις κονσόλες της αγοράς.

Επιπλέον, χάρη σε έναν χρήστη του resetera, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη συλλογή πολλών αναπαραγόμενων λεπτομερειών του τίτλου, όπως το στυλ μάχης ορισμένων χαρακτήρων καθώς και διαφορετικά σενάρια και  ομοιότητα με το Smash Bros. Τώρα πρέπει να περιμένουμε το στούντιο να αποφασίσει πότε θα επισημοποιήσει την ανακοίνωση, η οποία, δεδομένων των πρόσφατων διαρροών, μπορεί να γίνει νωρίτερα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.