Νέες πληροφορίες σχετικά με το Red Dead Redemption Remastered αποκαλύφθηκαν.

Published on 1 November 2021 at 12:53

Τα τελευταία χρόνια, πολλές φήμες και διαρροές έχουν δείξει ότι η Rockstar Games θα δούλευε πάνω σε ένα remaster του red dead redemption. Το GTA Trilogy Remaster θα κυκλοφορήσει σε λίγες μόνο ημέρες έτσι τώρα όλα φαίνεται να δείχνουν ότι το επόμενο remaster της Rockstar θα είναι η πρώτη και επιτυχημένη δόση του Red Dead Redemption.

Αν και, το τελευταίο πράγμα που γνωρίζαμε για το Red Dead Redemption Remastered είναι ότι η Rockstar Games θα το κυκλοφορήσει εφόσον το GTA The Trilogy κάνει μερικούς καλούς αριθμούς πωλήσεων. Αν και όπως υποδεικνύεται από τον Chris του Rockstar Mag, ο οποίος υπήρξε αξιόπιστη πηγή διαρροών σχετικά με τη σειρά GTA, η Rockstar Games εργάζεται ήδη στο Red Dead Redemption Remastered, ακόμη και χωρίς να έχει κυκλοφορήσει στην αγορά το remaster των GTA 3, Vice City και San Andreas (που θα φτάσει στην κυκλοφορία του στο Xbox Game Pass).
Ενώ το Red Dead Redemption Remastered φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί το 2022 με μια πληθώρα βελτιώσεων, ο Chris έχει δηλώσει ότι αυτή το remaster θα είναι παρόμοιο με την τριλογία GTA: The Definitive Edition. Με άλλα λόγια, "δεν θα είναι ένα απλό remaster αυξημένης ανάλυσης", αλλά θα διαθέτει νέα γραφικά χαρακτηριστικά. Τέλος, αυτός ο αξιόπιστος χρήστης προσθέτει ότι το Remaster της Red Dead Redemption δεν θα βγει σύντομα. Τώρα μπορούμε μόνο να περιμένουμε αυτές οι πληροφορίες να γίνουν πραγματικότητα κάποια στιγμή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.