Το Gta 6 ίσως περνάει από μια "κολασμένη ανάπτυξη" μετά την επανεκκίνηση του σύμφωνα με μια διαρροή.

Published on 31 October 2021 at 23:20

Οι τελευταίες φήμες και διαρροές έχουν καταστήσει σαφές ότι η Rockstar Games αναπτύσσει μια νέα δόση του επιτυχημένου grand theft auto. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να το κρατούν λίγο πολύ μυστικό, αφού σε αρκετές περιπτώσεις ήταν σε θέση να μας δώσουν κάποιες ενδείξεις σχετικά με τις πρώτες λεπτομέρειες και ακόμη και την εσωτερική ημερομηνία κυκλοφορίας για το GTA 6 που θα είχε ορίσει η ίδια η αμερικανική εταιρεία.

Λοιπόν, χάρη στον Chris του Rockstar Mag, ο οποίος υπήρξε αξιόπιστη πηγή διαρροών σχετικά με τη σειρά GTA, αποκάλυψε (μέσω dsogaming) ότι το GTA 6 θα περνούσε μια κακή εξέλιξη μετά την επανεκκίνηση τη στιγμή που ο Dan Houser έφυγε από την εταιρεία. Επιπλέον, σύμφωνα με αυτή τη διαρροή, η Take-Two σχεδίαζε να ανακοινώσει το Grand Theft Auto 6 το 2020.
Αν αυτές οι πληροφορίες είναι αληθινές θα είναι σίγουρα απίστευτες. Αλλά αυτό δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο Chris έχει δηλώσει ότι η Rockstar ίσως έχει αλλάξει την ιστορία και άλλα στοιχεία του παιχνιδιού επανειλημμένα από το 2019. Έτσι, όλα φαίνεται να δείχνουν ότι το GTA 6 θα ήταν το πιο χαοτικό έργο που αναπτύσσει η Rockstar μέχρι στιγμής, ξεπερνώντας ακόμη και το πρώτο Red Dead Redemption. Γνωρίζουμε ότι τίποτα από αυτά δεν είναι επίσημο μέχρι να το επιβεβαιώσει η Rockstar Games, οπότε τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να περιμένουμε να αποκαλυφθούν οι επίσημες πληροφορίες, οι οποίες ελπίζουμε ότι θα είναι όταν το παιχνίδι είναι σε καλή στιγμή ανάπτυξης ή στην τελική φάση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.