Η ομάδα πίσω από το Age Of Empires 4 λεεί ότι θα υπάρξει έκδοση για το Xbox αν και ειναι ακομα στα χαρτιά.

Published on 1 November 2021 at 15:39

Το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στη σειρά Age of Empires έχει γίνει απολαυστικό από τότε που κυκλοφόρησε σε PC με το Xbox Game Pass την περασμένη εβδομάδα, αλλά δυστυχώς το παιχνίδι (και η σειρά συνολικά) δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στις κονσόλες Xbox.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πολύ λίγες συζητήσεις για μια πιθανή έκδοση του Xbox, αλλά σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Multiplayer.it, ο δημιουργικός διευθυντής του Age of Empires 4 Adam Isgreen πρότεινε ότι η ομάδα ενδιαφέρεται να μεταφέρει το παιχνίδι:

"Μόλις ολοκληρώσουμε τη διαχείριση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού για υπολογιστή, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς να κάνουμε το παιχνίδι να τρέχει σε κονσόλες. Δεν έχουμε ακόμη τελικά σχέδια, αλλά τώρα θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε πραγματικά. "

Το Age of Empires 4 ξεκίνησε εντυπωσιακά στο PC, κυρίως στο Steam, όπου το παιχνίδι κατέγραψε έναν κορυφαίο αριθμό παικτών σχεδόν 74.000 παικτών το Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν περιλαμβάνει ούτε τα στοιχεία του Xbox Game Pass για PC.

Όπως θα περίμενε κανείς, κυριαρχεί επίσης στα charts  υποδεικνύοντας ότι υπάρχει σίγουρα πολύς ενθουσιασμός και ενδιαφέρον γύρω από αυτήν την τελευταία δόση. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.