Νέο Concept Art για το Dragon Age 4

Published on 2 November 2021 at 23:17

Η Bioware ασχολείται πλήρως με την ανάπτυξη δύο έργων, που ανήκουν στους πιο εμβληματικούς τίτλους της: Mass Effect και Dragon Age. Σε αυτά τα νέα θα εστιάσουμε στον δεύτερο τίτλο, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια, αν και επανεκκινήθηκε λόγω εσωτερικών προβλημάτων του στούντιο. Αν και φαίνεται ότι όλα σταθεροποιούνται ξανά, αφού η Bioware δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώσει το κοινό για την κατάσταση του τίτλου. Σήμερα λόγο του εορτασμού του Halloween, αποκαλύπτεται νέο concept art του Dragon Age 4.

Η εν λόγω conceptual art δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό Twitter του εκτελεστικού παραγωγού του έργου, Christian Dailey, ο οποίος δείχνει conceptual art από τις πιο ανατριχιαστικές, χωρίς να λέει τίποτα νέο για τον τίτλο, αλλά αυτό μας επιτρέπει να παρατηρήσουμε ότι η Bioware συνεχίζει να ακολουθεί τον ίδιο καλλιτεχνικό δρόμο με τις προηγούμενες δόσεις, κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους, αφού το Dragon Age είχε πάντα ένα πολύ χαρακτηριστικό στυλ όπου είναι μέρος της ταυτότητάς του.
Θα πρέπει ακόμα να περιμένουμε πολύ μέχρι να μπορέσουμε επιτέλους να δούμε το τελικό αποτέλεσμα αυτής της 4ης δόσης του franchise της Bioware, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα έχει το ίδιο επίπεδο ποιότητας με αυτό που μας έδωσε στο Dragon Age: Origins ή στο Dragon Age: Inquisition.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.