Το Marvel's Avengers τελικά δεν θα έχει επί πληρωμής experience boosters

Published on 3 November 2021 at 17:23

Πριν από ένα μήνα μοιραστήκαμε μαζί σας μια είδηση σύμφωνα με την οποία, μετά την άφιξή στο Xbox Game Pass του  Marvel's Avengers θα εισήγαγαν μικροσυναλλαγές που θα επικεντρωνόταν στην αύξηση της εμπειρίας των παικτών με ουσιαστικό τρόπο. Αυτό δεν θα ήταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτο νέο από μόνο του, καθώς υπάρχει παρόμοιο περιεχόμενο και σε άλλους τίτλους αλλά στην περίπτωση αυτή αυτό συνέβη μετά την υπόσχεση των προγραμματιστών ότι δεν θα εισαχθούν μικροσυναλλαγές που δεν ήταν aesthetic .

Μετά από συνεχείς επικρίσεις από τους οπαδούς, οι Marvel's Avengers υποχωρούν στα σχέδιά της να εισαγάγει ενισχυτές εμπειρίας επί πληρωμή..
Όπως μπορείτε να δείτε στο προηγούμενο tweet, οι προγραμματιστές έχουν σχολιάσει μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter τον τίτλο ότι οι προαναφερθείσες μικροσυναλλαγές θα αφαιρεθούν από το κατάστημα παιχνιδιών και μπορούν να ληφθούν μόνο με μεθόδους που δεν θα περιλαμβάνουν την πληρωμή πραγματικών χρημάτων. Σχολιάζουν επίσης ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των φιλάθλων, ωστόσο, στην πρώτη παράγραφο της δήλωσης υπερασπίζονται ότι αυτές οι μικροσυναλλαγές δεν προσέφεραν κανένα πραγματικό πλεονέκτημα ή ήταν «pay to win», απορρίπτοντας έτσι την κριτική που δέχθηκε.

Ο τίτλος είναι διαθέσιμος για xbox One, Xbox Series X/S, Ps4, Ps5, Microsoft Windows και Google Stadia και προς το παρόν αποτελεί μέρος του καταλόγου Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.